Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να συνεχίσουμε τις επιτυχίες και να κάνουμε ένα βήμα πιο ψηλά”

“Να συνεχίσουμε τις επιτυχίες και να κάνουμε ένα βήμα πιο ψηλά”

pasqual

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε την τρίτη του φανέλα για τη νέα σεζόν και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της φανέλας και της ανανέωσης της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε ότι θέλει να συνεχίσουν τις επιτυχίες και ότι θέλει φέτος να κάνουν ένα πιο ψηλά. Δηλώσεις έκαναν και οι Κιθ Λάνγκφορντ και Τζέιμς Γκιστ.

Αναλυτικά:

Τσάβι Πασκουάλ: “Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση μου που είμαστε εδώ να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ. Η συνεργασία που είχαμε τα δύο τελευταία χρόνια στέφθηκε με επιτυχία, ενώ συνοδεύτηκε και από τα δύο Πρωταθλήματα που κατακτήσαμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με τέτοιες επιτυχίες αυτή τη χρονιά και αν μπορέσουμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα πιο ψηλά. Πρόσφατα ενημερώθηκε για αυτή την προσφορά του ΟΠΑΠ σε σχέση με τα δύο σχολεία στους πληγέντες και είμαι γεμάτος θαυμασμό και υπερηφάνεια που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας.

Από την πλευρά μας δεν θα κατεβάσουμε ποτέ ούτε στο ελάχιστον τον πήχη αναφορικά με τους στόχους μας που έχουμε ως ομάδα. Για εμάς αξίες όπως η προσπάθεια, ο επαγγελματισμός και η προσήλωση είναι πολύ σημαντικές. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε ο ΟΠΑΠ να είναι περήφανος για τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και την ομάδα. Αυτή η συνεργασία θα ξεκινήσει με επίσημο τρόπο με το τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα στη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου, όπου θα δείξουμε τις αξίες που ανέφερα. Ελπίζουμε οι οπαδοί μας να έρθουν σε αυτό το τουρνουά που σημαίνει τόσο πολλά πράγματα. Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο για να τιμήσουμε τη μνήμη του. Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω να συνεχίσουμε με την ίδια επιτυχία”.

Τζέιμς Γκιστ: “Είναι μεγάλη σεζόν. Υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα, δεν μπορώ να σας απαντήσω τώρα για τη συμμετοχή στο Final Four, όμως έχουμε ικανή ομάδα για να το καταφέρει αυτό”.

Για τον κόσμο: “Πιστεύω ότι έχουμε τον καλύτερο κόσμο στην Ευρώπη. Θα πολεμήσουμε για αυτούς. Έρχονται και μας στηρίζουν, θα υποσχεθώ ότι θα έχουμε μία συναρπαστική χρονιά και τους καλώ να συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν. Μου αρέσει η ενέργεια και η στήριξη που μας δίνουν. Θέλουμε να τους φέρουμε τίτλους, μακάρι και τους τρεις που διεκδικούμε”.

Για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: “Θα είναι ένα βαρύ τουρνουά, ειδικών περιστάσεων για το κλαμπ, για εμάς για τους φιλάθλους. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος για εμάς και για εμένα προσωπικά. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να έχουμε μία καλή έναρξη στην σεζόν για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και την Euroleague. Θα είναι δυνατές ομάδες εκεί, η Φενέρμπαχτσε, η Χίμκι και η Μακάμπι. Ελπίζω να είστε όλοι εκεί”.

Κιθ Λάνγκφορντ: “Ελπίζω να προκριθούμε στο Final Four και γι’αυτό γύρισα στην Euroleague. Είναι κάτι που μου λείπει και θέλω να το προσθέσω στο βιογραφικό μου. Μεγαλώνω και δεν θα έχω άλλες ευκαιρίες, οπότε πρέπει να παλέψουμε γι’αυτό”.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ: “Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Με έχουν καλωσορίσει πολύ όμορφα, η ομάδα είναι κοντά μου. Όλα πηγαίνουν καλά. Τώρα είμαι στο στάδιο που μαθαίνω τους συμπαίκτες μου, εξερευνώ τις επιλογές. Είναι ακόμα η pre season”.

Το  μήνυμα του στους φιλάθλους της ομάδας ενόψει και το τουρνουά που διεξάγεται στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου: “Ελάτε να μας υποστηρίξετε. Είναι μία καλή ευκαιρία να μας δείτε και να απολαύσετε καλό μπάσκετ. Θέλω να δω τους φιλάθλους μας να κάνουν αυτό που κάνουν πάντα. Θα παίξουμε απέναντι σε καλές ομάδες, από το υψηλότερο επίπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…