Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να πάρουμε τους τίτλους που μας αναλογούν”

“Να πάρουμε τους τίτλους που μας αναλογούν”

bogris 1

Γιώργος Μπόγρης θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά στον Ολυμπιακό και όπως τόνισε προορισμός τους φέτος είναι η Βιτόρια, όπου θα γίνει το φετινό Final Four της Ευρωλίγκα. Ο Έλληνας σέντερ τόνισε ακόμη ότι θέλουν φέτος να πάρουν τους τίτλους, που τους αναλογούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την νέα σεζόν: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συνεχίζω εδώ, στην ομάδα που ήθελα πάντα να είμαι. Ελπίζω να καθιερωθώ. Γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε φιλοσοφία. Θα σταματήσει η γκρίνια ότι δεν ακουμπάω την μπάλα. Περισσεύουν μπάλες για όλους, είναι ωραίο. Έχουμε φτιάξει ένα ωραίο σύνολο. Πέραν της εμπειρίας των παιδιών ήρθαν και νέοι ξένοι, φιλόδοξοι. Είναι σημαντικό αυτό στον αθλητισμό. Αυτό το κράμα θα πετύχει με υπομονή. Θα δούμε πράγματα που θα μας ευχαριστούν. Θα βγάλουμε ενέργεια και χαμόγελα στο γήπεδο. Θέλουμε να κάνουμε μεγάλες νίκες για να φτάσουμε στον προορισμό, που είναι η Βιτόρια”.

Για το δύσκολο πρώτο δίμηνο του Ολυμπιακού: “Όπως αλλάξαμε εμείς παίκτες, έτσι άλλαξαν κι άλλες ομάδες. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Είμαστε χαρούμενοι με το δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι από την πρώτη ημέρα. Θα βγάλουμε από νωρίς κάποια δύσκολα ταξίδια. Είναι μεγάλη ευκαιρία να έρθει και ο κόσμος στο εξωτερικό. Θα παίξουμε με δύο ομάδες που χάσαμε με 30π. πέρυσι. Υπάρχει έξτρα κίνητρο, να δώσουμε απαντήσεις. Όλα πάνε φανταστικά, αν συνεχίσουμε θα πάνε ονειρικά. Όπως λέει και ο Μπλατ, η νίκη είναι συνήθεια. Έτσι πρέπει να πάμε μέχρι το τέλος”.

Για την αλλαγή φιλοσοφία της ομάδας: “Όπως είπε πρόσφατα ο κόουτς, στους 65-70π. όλοι μπορούν να κερδίσουν, αλλά στους 95π. όχι πολλοί. Δεν είναι θέμα να αλλάξει το τσιπάκι. Τα παιδιά που ήρθαν είναι επιλογές προπονητή. Δεν θα δυσκολευτούμε ιδιαίτερα. Θα ανοίξει το ροτέισιον, είναι καλό αυτό. Θα πάρουμε ευκαιρίες. Πρέπει να χτίσουμε ένα ωραίο σύνολο. Στο τέλος όλοι πρωταγωνιστές είμαστε. Θέλουμε να πάρουμε τους τίτλους που μας αναλογούν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…