Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ήταν δεδομένο ότι δεν θα κληθώ στην Εθνική”

“Ήταν δεδομένο ότι δεν θα κληθώ στην Εθνική”

Νίκος Παππάς δεν κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας για το “παράθυρο” του Σεπτεμβρίου και ανέφερε ότι ήταν δεδομένο ότι δεν θα καλεστεί. Παράλληλα, ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής σημείωσε σε συνέντευξη του ότι θα αντάλλαζε ένα Πρωτάθλημα για μία Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εφημερίδα “Ταχυδρόμος”:

Για τις εντυπώσεις του από το Πήλιο κατά την περίοδο της προετοιμασίας: “Το μέρος είναι πολύ όμορφο καθώς και οι εγκαταστάσεις στις οποίες αθλούμαστε και μένουμε. Και ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει όπως είδατε και τις προάλλες που ήρθαν 700 άτομα. Οι κατάλληλες συνθήκες για να κάνουμε τη δουλειά μας»”

Για το αν θα αντάλλαζε ένα πρωτάθλημα με μία Ευρωλίγκα: “Ευρωλίγκα δεν έχω κατακτήσει. Προφανώς και όλος ο κόσμος  θα προτιμούσε μία Ευρωλίγκα από ένα πρωτάθλημα. Μακάρι να μπορείς να τα πάρεις και τα δύο. Αν θέλεις απάντηση στην ερώτηση, σίγουρα θα τ’ αντάλλαζα”.

Για την κοινωνική του συνειδητοποίηση: “Δεν το κάνω επιτηδευμένα, εκφράζομαι όπως νιώθω και από εκεί και πέρα, άμα αυτό δημοσιοποιείται είναι δικό σας θέμα”.

Για το αν πράξεις του ίσως αποτελούν ένα υγιές παράδειγμα για τα μικρά παιδιά: “Δεν χρειάζεται να έχουν παράδειγμα τα μικρά παιδιά. Πρέπει να έχουν τους γονείς τους όπως είχα κι εγώ, οι οποίοι με έκαναν λίγο πιο ανήσυχο άνθρωπο, να προβληματίζομαι για διάφορα θέματα πέραν του αθλητικού. Μακάρι να συμβαίνει κι αυτό αλλά ούτε να το επιβάλλω σε κανέναν ούτε να εμπνευστούν από εμένα θέλω. Ο καθένας να διαβάζει, να ψάχνεται, να ανησυχεί και, αν μπορεί, να βοηθάει κόσμο”.

Για τα φετινά δεδομένα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ: “Ήρθαν καινούριοι παίκτες, βασικοί έφυγαν. Άρα, θέλει λίγο δουλειά η ομάδα ακόμα. Είμαστε σε ένα αρχικό στάδιο. Θεωρώ ότι στο ξεκίνημα της σεζόν θα είμαστε έτοιμοι. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Οι παίκτες είναι καλοί. Θα δείξει στο γήπεδο”.

Για την εκ νέου μη κλήση του στην Εθνική Ομάδα: “Αυτό ήταν δεδομένο, δεν περίμενα να κληθώ κιόλας. Η αλήθεια είναι ότι ευτυχώς υπάρχουν υποχρεώσεις με τον Παναθηναϊκό, είναι πολύ σημαντικό αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας και, καλώς ή κακώς, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Στην αναζήτηση ακόμα για γκάρντ

Ενώ το τζάμπολ της Ευρωλίγκας πλησιάζει και είναι προγραμματισμένο σε μόλις οκτώ μέρες, ο …