Κεντρική Διεθνή “Η Ελλάδα έπαιξε στο όριο του φάουλ”

“Η Ελλάδα έπαιξε στο όριο του φάουλ”

Τζόρτζεβιτς, Ευρωλίγκα

Σερβία δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στην Εθνική μας και υπέστη την ήττα στα “Δύο Αοράκια”. Ο προπονητής των Σέρβων, Σάσα Τζόρτζεβιτς, είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του, ενώ σημείωσε και ότι η Ελλάδα έπαιξε στο όριο του φάουλ.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα. Έπαιξε σήμερα πιο δυνατά από μας και σε συγκεκριμένες στιγμές έπαιξε στο όριο του φάουλ, κάτι που απαιτείται σε ένα τέτοιο ματς. Εμείς ήμασταν αργοί στην επίθεση, με κακή κυκλοφορία και δεν είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε έτσι. Συνήθως έχουμε 30 ασίστ σε κάθε ματς, αλλά δεν λειτουργήσαμε καλά σε αυτό το κομμάτι, ενώ και στην άμυνα κάναμε λάθη στα κοψίματα των αντιπάλων, γιατί δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι.

Περίπου πέντε φορές είχαμε φάσεις με έλλειψη συγκέντρωσης και δεχτήκαμε τέτοια καλάθια από τον Παπανικολάου ή τον Αντετοκούνμπο. Όταν ισοφαρίσαμε είχαμε το μομέντουμ, χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια κι ένα κάρφωμα. Αν είχαμε σκοράρει το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Όμως η ψυχολογία μας έπεσε μετά από εκείνο το ματς και σε αυτό το σημείο πριν αρχίσει η σεζόν κανένας δεν ήταν στην κατάλληλη φόρμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…