Κεντρική Basket League Άρης “Φταίω για την ετοιμασία, συγκεντρωμένοι 100% στο πρώτο ματς”

“Φταίω για την ετοιμασία, συγκεντρωμένοι 100% στο πρώτο ματς”

aggelou aris sinedefksi

Για τα σκαμπανεβάσματα που είχε στην απόδοσή του ο Άρης απέναντι στην Μπουγιουκσεχίρ μίλησε ο Βαγγέλης Αγγέλου ο οποίος στάθηκε στο ότι οι παίκτες δεν ήταν συγκεντρωμένοι απέναντι στους Τούρκους καθώς σήμερα (12/9) υπέγραφαν ως το μεσημέρι χαρτιά για την βίζα τους, τονίζοντας πάντως πως οι “κίτρινοι” θα είναι έτοιμοι στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων τους.

Αρχικά είπε για τα διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε ο Άρης στην διάρκεια του φιλικού: “Για μένα είναι λογικό. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα ενδοσυνεννόησης ενώ γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από την διοικητική ομάδα και την αγωνιστική ομάδα και από εσάς, δεν έχουμε καταλάβει ότι για να αποδώσει ένας παίκτης, για να βγει η αδρεναλίνη από τους μύες και να πολεμήσει, θέλει οργάνωση και ηρεμία. Εμείς δεν έχουμε καταφέρει παρ’ όλες τις συνθήκες που δίνουμε στους παίκτες να εξασφαλίσουμε εκείνη την ηρεμία που χρειάζονται οι παίκτες.

Εγώ είμαι ικανοποιημένος. Ενεργειακά τρίτο δεκάλεπτο και παράταση, ήμασταν +15. Ημασταν στην αρχή +10, μετά -12, μετά -8 και +15 στα τελευταία λεπτά. Εγώ επιμένω ότι για να ξεκινήσεις από το πρώτο λεπτό πρέπει να είσαι σε ένα δωμάτιο μόνος σου σε ένα κομμάτι συγκέντρωσης για να βγει όπως πρέπει η αδρεναλίνη γιατί ένα παιχνίδι είναι ένας πόλεμος. Δεν συγκεντρώνεται εύκολα κάποιος. Όλοι θέλουμε ένα δωμάτιο για να συγκεντρωθεί. Κάποια στιγμή θα επέμβουμε και λίγο αυστηρά. Τους παίκτες θα τους απομονώσουμε γιατί τους σεβόμαστε”

Παράλληλα μίλησε και για τα χαρτιά που υπέγραψαν την Τετάρτη οι παίκτες του Άρη όσον αφορά την έκδοση βίζας αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί πως αυτό τους αποσυντόνισε. “Θα είμαστε έτοιμοι 100% στο πρώτο ματς. Το τι θα γίνει στο ματς δεν το ξέρω αλλά ότι θα τους συγκεντρώσουμε 100%. Σήμερα δεν ήταν συγκεντρωμένοι και υπήρχε λόγος γι’ αυτό. Σήμερα έπρεπε να υπογράψουν τα διαβατήρια, τις βίζες, τις βεβαιώσεις… Ο παίκτης δεν είναι να υπογράφει βεβαιώσεις και βίζες, αλλά να παίζει μπάσκετ. Σήμερα το πρωί δεν κάναμε προπόνηση. Όλοι οι παίκτες ήταν στα γραφεία για να υπογράψουν τις βίζες τους για το ταξίδι στη Ρωσία και η ομάδα ήταν ως τις 3 το μεσημέρι εκεί… Αυτό δεν είναι ετοιμασία για ένα παιχνίδι και σε αυτό φταίω εγώ”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…