Κεντρική NBA “Είμαι στο πλευρό του Μπράουν, έχουμε μεγάλους στόχους”
NBA

“Είμαι στο πλευρό του Μπράουν, έχουμε μεγάλους στόχους”

bucks brown antetokounmpo terry

Ο Στέρλινγκ Μπράουν πριν από λίγους μήνες είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα ρατσισμού από την αστυνομία και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε ότι είναι στο πλευρό του συμπαίκτη του. Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς σημείωσε ακόμη ότι φέτος τα “ελάφια” έχουν υψηλούς στόχους.

Αναλυτικά:

“Στο τέλος της ημέρας πάντα θα υποστηρίζω τα αδέλφια μου. Μόνο αυτό μετράει. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του και να του πω πως θα είμαι εδώ σε οτιδήποτε χρειαστεί. Ως ομάδα, το συζητήσαμε, του είπαμε πως αυτό που συνέβη ήταν λάθος, άσχετα από αυτά που πιστεύει ο καθένας μας», τόνισε ο σταρ των Μπακς σε συνέντευξή του στο CBS, προτού αναφερθεί στο ΝΒΑ 2Κ19 και στο γεγονός πως βρίσκεται στο εξώφυλλο του δημοφιλούς παιχνιδιού:

«Μεγαλώνοντας ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι θα ήμουν στο εξώφυλλο ενός παιχνιδιού. Απλά έπαιζα μπάσκετ γιατί αγαπούσα το μπάσκετ. Το να είμαι εξώφυλλο, είναι μια ανταμοιβή της δουλειάς μου. Το να είμαι ο πρώτος μη Αμερικανός παίκτης που γίνεται εξώφυλλο του παιχνιδιού είναι μεγάλη τιμή».

Μιλώντας για την περσινή χρονιά των Μπακς και τους φετινούς στόχους, ο Γιάννης ανέφερε: «Κάναμε φανταστική δουλειά κόντρα στην Βοστόνη. Ελπίζουμε αυτή την σεζόν, τα παιδιά της ομάδας να έρθουν πιο κοντά και μέρα με την ημέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε να φτάσουμε στα πλέι-οφ και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, έχουμε μεγάλους στόχους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…