Κεντρική Διεθνή “Δύσκολη αντίπαλος η Ελλάδα”

“Δύσκολη αντίπαλος η Ελλάδα”

Τζόρτζεβιτς

Δύσκολο αντίπαλο χαρακτήρισε την Εθνική μας ομάδα ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής Σερβίας με τη χώρα μας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο προπονητών των Σέρβων σημείωσε παράλληλα ότι θα ήθελε να έχει περισσότερους σταρ στη διάθεσή του.

Αναλυτικά:

“Ηλπιζα πως θα έχουμε περισσότερους παίκτες διαθέσιμους σε αυτό το παράθυρο. Περίμενα πως θα είμαστε όλοι και πως οι παίκτες θα έπαιρναν άδεια από τις ομάδες τους. Δυστυχώς δεν έγινε έτσι. Έπρεπε να ακούσουν τις ομάδες τους. Ο Τεόντοσιτς και ο Μαριάνοβιτς δεν πήραν άδεια. Καλό θα ήταν πάντως να σταματήσουμε να μιλάμε γι’ αυτό και να στρέψουμε πια την προσοχή μας στους αγώνες. Και ειδικά σ’ αυτόν με την Ελλάδα, αφού θα είναι ο πρώτος που έχουμε στο πρόγραμμά μας”.

Για τα επερχόμενα παιχνίδια: “Σίγουρα όμως θα έχουμε δύσκολη αποστολή. Μην ξεχνάμε πως σε αντίθεση με την Ελλάδα και την Γερμανία που δεν έχουν ήττα, εμείς έχουμε αυτή την ήττα από την Γερμανία και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για τη συνέχεια. Η Ελλάδα, όπως και σε άλλους αγώνες, έχει την ενίσχυση παικτών από την Euroleague και θα παρουσιαστεί εκ νέου πάλι πολύ δυνατή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…