Κεντρική Basket League Άρης “Aνάσες” για λίγο και το μυαλό στον… κόσμο

“Aνάσες” για λίγο και το μυαλό στον… κόσμο

aris boxoridis kyser

H αποστολή του Άρη επέστρεψε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό, στο οποίο οι “κίτρινοι” ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο (42-34). Τελικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε με 89-67 (αποτέλεσαν πρόβλημα οι πολλές χαμένες βολές) αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Δημήτρης Βεργίνης δεν αγωνίστηκε (η κατάστασή του για τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό, θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα) ενώ ήταν ανέτοιμος ο Λευτέρης Μποχωρίδης λόγω του διαστρέμματος που είχε το προηγούμενο διάστημα στην αριστερή ποδοκνημική.

Την Κυριακή υπάρχει ρεπό για την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου, ωστόσο η ξεκούραση (και η δυνατότητα για… ανάσες) θα κρατήσει λίγο καθώς για την Δευτέρα έχει προγραμματιστεί προπόνηση και μετέπειτα υπάρχει νέα μετακίνηση για την αποστολή μιας και την Τρίτη θα γίνει το φιλικό με τον Παναθηναϊκό στην Πορταριά.

Πλέον το μυαλό όλων στον Άρη είναι στον… κόσμο. Την Δευτέρα στις 18.30 θα πραγματοποιηθεί η “ARIS OPEN DAY” ενώ θα κυκλοφορήσουν τα διαρκείας και στους “κίτρινους” περιμένουν οι φίλοι της ομάδας να στηρίξουν την ΚΑΕ με την αγορά των καρτών εισόδου της επόμενης σεζόν, αλλά και να “μαζευτεί” πλήθος κόσμου στο Παλέ προκειμένου να δει από κοντά και να χειροκροτήσει τον… νέο Άρη.

Θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις για τους φίλους των “κιτρίνων” στην “ARIS OPEN DAY”, σε ένα event που οι οπαδοί της ομάδας  θα μπορούν να πάρουν αυτόγραφα από τα νέα αποκτήματα του Άρη αλλά και να προμηθευτούν -εκτός των διαρκείας- προϊόντα από την μπουτίκ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…