Κεντρική Διεθνή Πρίφτης: “Πρωτοφανή όσα είδα στην Πάτρα”

Πρίφτης: “Πρωτοφανή όσα είδα στην Πάτρα”

priftis

Ο Δημήτρης Πρίφτης έπλεξε το εγκώμιο του Προμηθέα, μετά το φιλικό της Ούνικς με το σύνολο του Μάκη Γιατρά στην Πάτρα. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την οργάνωση των Πατρινών σε όλα τα επίπεδα.

“Καταρχήν θέλω να πω ότι είναι μεγάλη μου χαρά που βρισκόμαστε στην Ελλάδα και στην Πάτρα. Ευχαριστώ τον Προμηθέα για ένα πολύ ωραίο τριήμερο με πολλή προπόνηση και ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι. Ευχαριστώ και τον Μάκη Γιατρά προσωπικά, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Προμηθέα για όλα όσα πέτυχε την περσινή σεζόν. Ήταν μια πολύ μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη η πορεία του. Ειλικρινά δεν το περίμενα να έρθει ένα τόσο σημαντικό επίτευγμα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Αν συνεχιστεί η συντονισμένη δουλειά, ο Προμηθέας είναι ικανός για ακόμη ψηλότερα. Οι άνθρωποι του Συλλόγου με ξενάγησαν στις νέες εγκαταστάσεις στον Καστελλόκαμπο και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Έχω πάει σε πολλά μέρη, έχω δει πολλά πράγματα στην ζωή μου, όμως η εικόνα που είδα στην Πάτρα ήταν πρωτοφανή και εντυπωσιακή. Όλο αυτό το δημιούργημα δείχνει την αγάπη που έχουν οι άνθρωποι του Προμηθέα για το σπορ.

Είναι μια προσπάθεια που αντανακλά σε όλη την πόλη και θα έχει πολλά οφέλη γι’ αυτήν. Η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει και στην Ευρώπη. Ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει για να πετύχει. Αρκεί να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει και να το απολαύσει. Ο όμιλος του Προμηθέα είναι μεν δύσκολος, όμως είμαι σίγουρος ότι η πατρινή ομάδα θα παλέψει. Είναι πολύ σημαντικό επίσης ότι ο Προμηθέας διαθέτει πολλούς καλούς Έλληνες παίκτες οι οποίοι είναι και στο μεταίχμιο της Εθνικής ομάδας. Εύχομαι στον Προμηθέα υγεία και καλή σεζόν”, δήλωσε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…