Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Ο νέος μεγάλος χορηγός του ΕΣΑΚΕ

Ο νέος μεγάλος χορηγός του ΕΣΑΚΕ

esake

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρία στοιχηματισμού Betshop. Το νέο πρωτάθλημα θα λέγεται πλέον Betshop Basket League.

Η ανακοίνωση:

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του ΕΣΑΚΕ με την B2B GAMING SERVICES (MALTA) LTD με την υπογραφή συμβολαίου σύμφωνα με το οποίο ο Μεγάλος Χορηγός της Basket League θα είναι το δημοφιλές www.betshop.gr. Η παρουσίαση του νέου Μεγάλου Χορηγού της Basket League θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της αυριανής (1/10) εκδήλωσης με ώρα έναρξης τις 20:00 στο Athens Metropolitan Expo (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα-Αττικής) για την Παρουσίαση του 27ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος, της Betshop Basket League.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος τόνισε για την συνεργασία με τον νέο Μεγάλο Χορηγό της Basket League: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την B2B GAMING SERVICES (MALTA) LTD και το www.betshop.gr στην «οικογένεια» του μπάσκετ. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε εξαιρετική συνεργασία με μια εταιρεία που βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό και η οποία κάνει μια σημαντική επένδυση στο ελληνικό μπάσκετ. Μαζί βάζουμε μεγάλους στόχους: Να αναβαθμίσουμε και να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο το Πρωτάθλημα μας και να το «αγκαλιάσουν» πιο μαζικά και στενά οι Έλληνες φίλαθλοι».

Τη συνεργασία χαιρέτησε ο ιδρυτής της B2B GAMING SERVICES, κ. Γαβριήλ Χαλεπλής, διεθνής Έλληνας επιχειρηματίας, με την ακόλουθη δήλωση: «Με τον ΕΣΑΚΕ μας ενώνουν περισσότερα από μια συναντίληψη. Πρεσβεύουμε από κοινού κάτι μεγαλύτερο από τον πρωταθλητισμό. Επενδύουμε σε αξίες που ενώνουν τους Έλληνες

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…