Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Μπουρούσης: “Το 80% της επιτυχίας ανήκει στα παιδιά που έφεραν το 6-0”

Μπουρούσης: “Το 80% της επιτυχίας ανήκει στα παιδιά που έφεραν το 6-0”

giannis bourousis

Στην τεράστια προσπάθεια των παικτών που έφεραν την Εθνική Ελλάδας στο 6-0 στην πρώτη φάση των προκριματικών του παγκοσμίου Κυπέλλου στάθηκε ο αρχηγός της “γαλανόλευκης”, Γιάννης Μπουρούσης.

“Να πούμε συγχαρητήρια στα παιδιά που στα προηγούμενα παράθυρα μας έφεραν στο 6-0. Αν δεν ήταν αυτοί δεν θα παίζαμε σήμερα χωρίς άγχος. Ένα 80% της επιτυχίας οφείλεται σε αυτά τα παιδιά“, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

“Οι δύο ομάδες ήταν απροετοίμαστες, αλλά η ομάδα έπαιξε με καρδιά, είχε τη συγκέντρωση, πήρε μια διαφορά και την κράτησε ως το τέλος του παιχνιδιού. Είχα τη δυνατότητα να έρθω στην πρώτη φάση, όλα τα παιδιά ήθελαν να έρθουν αλλά για τους λόγους που όλοι ξέραμε δεν μπορούσαν. Δεν χρειάζεται να το αναλύουμε.

Σαν αρχηγός και μέλος της ομάδας θέλω να πω ένα ευχαριστώ στα παιδιά που μας οδήγησαν στην πρώτη φάση σε ένα 6-0. Ο κόσμος στο Ηράκλειο ήταν δίπλα μας, ήρθε στο γήπεδο, κερδίσαμε και του δώσαμε χαρά. Μπορεί να μην ήταν αυτό που λέμε… έδρα, αλλά μας έδωσαν ώθηση και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…