Κεντρική Basket League Άρης Μωυσιάδης στo eBasket: “Iκανός ο Γουλιέλμος, ο Άρης μπήκε στις ράγες… Χρειάζεται ώθηση”

Μωυσιάδης στo eBasket: “Iκανός ο Γουλιέλμος, ο Άρης μπήκε στις ράγες… Χρειάζεται ώθηση”

Πάντα ήταν κοντά στον Άρη και παραμένει δίπλα του… Ο Τάσος Μωυσιάδης μπορεί να παραιτήθηκε από το Δ.Σ. το καλοκαίρι ωστόσο είχε ξεκαθαρίσει μιλώντας στο ebasket.gr πως η παραίτηση προέκυψε “γιατί υπάρχουν κάποια προσωπικά θέματα“ ενώ είχε υπογραμμίσει πως “στηρίζω την προσπάθεια“.

Αυτό το τελευταίο το οποίο είχε πει τον Ιούλη, εξακολουθεί να ισχύει και τώρα… Βρίσκεται στο πλευρό της διοίκησης και απόδειξη πως είναι κοντά σε αυτήν, είναι το γεγονός πως έδωσε το παρών στην συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει ο Δημήτρης Γουλιέλμος (επίσης ο Μωυσιάδης βρέθηκε και στον αγώνα με την Μπουγιουκσεχίρ την Τετάρτη).

Με το διαρκείας του, ο Μωυσιάδης θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ΚΑΕ και το ebasket.gr απευθύνθηκε σε αυτόν προκειμένου να αναφερθεί στην μεγάλη προσπάθεια που έκανε τους τελευταίους μήνες η διοίκηση της ομάδας.

“Δουλεύει με άλλες ταχύτητες ο Δημήτρης στο μυαλό του”

Aρχικά είπε: “Θεωρώ πως τα πράγματα πλέον έχουν μπει στις ράγες. Χρειάζεται μια καλή ώθηση από τον κόσμο για να ξεκινήσει η μηχανή. Ο κόσμος θα είναι αυτός που θα σπρώξει και θα δώσει την ταχύτητα σε αυτή την ομάδα. Ο μηχανοδηγός κάνει την προσπάθειά του… Από εκεί και πέρα είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να στηρίξουμε την προσπάθεια και να μην ασχολούμαστε με περιττά πράγματα”.

Σχετικά με τον Δημήτρη Γουλιέλμο και την μεγαλύτερη πλέον… ηρεμία που υπάρχει στην ΚΑΕ, τόνισε: “Εγώ τον Δημήτρη τον γνωρίζω τρία χρόνια. Έχουμε έρθει πολλές φορές σε επαφή, έχουμε μιλήσει πολλές φορές, έχουμε βγει έξω με παρέες. Μιλάω και τώρα… Φυσικά είναι πιο ήρεμος. Δουλεύει με άλλες ταχύτητες ο Δημήτρης στο μυαλό του. Έχει τις ικανότητες και όπως έχει πει ο Γιάννης Γιαννάκης, πιστεύω πως είναι ικανός να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε σε αυτή την προσπάθεια. Δεν βλέπω κάτι καλύτερο…”.

“Ο Άρης τους διέψευσε!”

Του ζητήσαμε την γνώμη του για το ρόστερ που “φτιάχτηκε” και ο Μωυσιάδης ανέφερε πως “είμαι ικανοποιημένος με αυτό που δημιουργήθηκε. Και έτσι όπως δημιουργήθηκε σε αυτόν τον χρόνο… Πολλοί πίστευαν τα αντίθετα αλλά για ακόμη μια φορά -δεν θέλω να αναφέρομαι σε πρόσωπα γιατί πάντα μιλάω για τον Άρη- ο Άρης τους διέψευσε! Δεν θέλω ούτε να στοχοποιώ, ούτε να δίνω συν ή πλην σε κάποιους ανθρώπους για την προσπάθειά τους”.

“Ο κόσμος με την στήριξη και τα διαρκείας να σπρώξει…”

Όσο για το μήνυμα του προς τον κόσμο του Άρη, με αφορμή ότι κυκλοφόρησαν τα διαρκείας; “Αυτό που είπα προηγουμένως, νομίζω τα λέει όλα…. Ότι η ομάδα πλέον έχει μπει στις ράγες και ο κόσμος με την βοήθειά του, με την αγορά των διαρκείας και την στήριξή του στην ομάδα, θα είναι αυτός που θα σπρώξει πλέον τον Άρη για να αρχίσει να αναπτύσσει ταχύτητα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Αρμάνι- Βίρτους Μπολόνια 84-90 – Την έπιασε πελάτισσα

Κακός δαίμονας έχει αποδειχθεί για την Αρμάνι Μιλάνο , η Βίρτους. Οι Μπολονέζοι, κατέκτησα…