Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Κεμζούρα: “Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε”

Κεμζούρα: “Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε”

oly efes

Ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αναντολού Εφές παρουσίασε δύο πρόσωπα και τελικά ηττήθηκε με 78-70. Ο βοηθός του Ντέιβιντ Μπλατ, Κεστούτις Κεζμούρα, δήλωσε μετά το ματς με τους Τούρκους ότι η ομάδα έχει πολύ δουλειά να κάνει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

“Ζητάω συγγνώμη εκ μέρους του κόουτς Μπλατ που δεν μπόρεσε να παραστεί στην συνέντευξη Τύπου. Αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να περπατήσει λόγω του προβλήματος στη μέση του.

Συμφωνώ με τους παίκτες, έγιναν δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο η Εφές κυριάρχησε, εμείς ήμασταν αργοί και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Κάναμε πολλά λάθη. Το θετικό είναι πως στο δεύτερο μέρος αντιδράσαμε. Προσπαθήσαμε να παλέψουμε και κάναμε κάποια καλά πράγματα στο παρκέ. Όμως, δεν ήταν αρκετά.

Στο τέλος χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, αλλά φυσικά το παιχνίδι το χάσαμε στο πρώτο εικοσάλεπτο. Είναι ένα καλό μάθημα για εμάς. Δεν πρέπει να παίζουμε καλά είκοσι λεπτά, ούτε τριάντα, αλλά σαράντα. Για μία ακόμη φορά συγχαρητήρια στην Εφές. Επαναλαμβάνω είναι ένα καλό μάθημα που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμη να κάνουμε…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…