Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γιαννακόπουλος: “Ο πατέρας μου θα είναι περήφανος”

Γιαννακόπουλος: “Ο πατέρας μου θα είναι περήφανος”

giannako

Μετά τον Θανάση Γιαννακόπουλου, τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος βρέθηκε μαζί με τον θείο του στο παρκέ του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και μίλησε στον κόσμο του Παναθηναϊκού, πριν το λάβαρο του Παύλου Γιαννακόπουλου υψωθεί στον ουρανό του γηπέδου.

“Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις τρεις ομάδες, αλλά και στον καθένα από εσάς, που ήρθατε σήμερα να τιμήσετε τον πατέρα μου. Είμαι βέβαιος ότι βλέποντας από ψηλά το μπάσκετ, τον Ερασιτέχνη και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, έστω και μετά θάνατον, θα είναι περήφανος που θα δει ενιαίο και αδιαίρετο τον Παναθηναϊκό. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα”, τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Λίγο αργότερα, ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού” μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV.

“Είναι δύσκολη. Δεν υπάρχει μέρα από τότε που έφυγε που να μην είναι δύσκολη. Τιμούμε τον άνθρωπο Παύλο Γιαννακόπουλο που βοήθησε να έρθουν όλες οι μεγάλες επιτυχίες και να είμαστε η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ευρώπη.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που ξεφεύγουν του αγωνιστικού. Και οι 4 ομάδες είναι νικήτριες. Ευχαριστούμε και τις τρεις ομάδες που ήρθαν εδώ.

Πιστεύω ότι ο πατέρας μου, που ήταν ένας άνθρωπος που εργαζόταν πάντα, θα έλεγε προχωρήστε, συνεχίστε και κάντε το καλύτερο για την ομάδα. Θα σας πω κάτι που ίσως δεν ήταν στο μυαλό μου παλιότερα. Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει. Πρέπει όλοι να κοιτάμε το καλό του αθλήματος και του αθλητισμού γενικότερα.

Αν υπήρχε μια λέξη να τον χαρακτήριζε θα ήταν αγάπη προς όλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…