Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Εθνική Ελλάδας – Πρίντεζης: “Είναι λίγο περίεργη η προετοιμασία”

Εθνική Ελλάδας – Πρίντεζης: “Είναι λίγο περίεργη η προετοιμασία”

printezis 1

Για το Παρίσι ταξιδεύει σήμερα (7/9) η Εθνική Ανδρών, προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά στο πλαίσο της προετοιμασίας για το πρώτο “παράθυρο” της δεύτερης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 στην Κίνα.

Εν όψει των επίσημων αγώνων με Σερβία (13/9, Ηράκλειο) και Γεωργία (16/9, Τιφλίδα), η Εθνική θα αντιμετωπίσει στην πρωτεύουσα της Γαλλίας το Μαυροβούνιο (Σάββατο 8/9, 19.00 ώρα Ελλάδας) και την Γαλλία (Κυριακή 9/9, 19.30 ώρα Ελλάδας).

Ο Γιώργος Πρίντεζης είπε για την δουλειά που γίνεται στην Εθνική Ομάδα και τους επερχόμενους αγώνες. “Είναι λίγο περίεργη η προετοιμασία με λίγες ημέρες και με τους παίκτες να ερχόμαστε έχοντας αρχίσει δουλειά με τις ομάδες μας, άρα λογικό να μην είμαστε όλοι στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας.

Υπάρχει όμως η εμπειρία και η ποιότητα για να κάνουμε όσα πρέπει στις ημέρες που έχουμε μπροστά μας και να εμφανιστούμε έτοιμοι στους αγώνες.

Είναι αυτονόητο το πόσο θα μας βοηθήσουν τα δύο παιχνίδια προετοιμασίας, για να βρούμε ρυθμό και να κάνουμε δοκιμές με δύο δυνατούς αντιπάλους. Η πρώτη φάση έχει φέρει την Εθνική πολύ κοντά στον μεγάλο στόχο της πρόκρισης, με αυτό το 6/6 για το οποίο εννοείται ότι αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο τα παιδιά που σήκωσαν το βάρος, πέτυχαν το απόλυτο και άνοιξαν τον δρόμο.

Η πρόκληση της παρουσίας στο Παγκόσμιο είναι πολύ μεγάλη, ξέρουμε τι χρειάζεται για να έρθει αυτή και τυπικά και μακάρι να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα όσο πιο γρήγορα γίνεται σε αυτή την δεύτερη φάση των προκριματικών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…