Κεντρική Elite League Ένας Μαυροβούνιος στο Μαρούσι

Ένας Μαυροβούνιος στο Μαρούσι

knezevic1

Την απόκτηση του Στέφαν Κνέζεβιτς ανακοίνωσε το Μαρούσι. Η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά ενισχύθηκε στη φροντ λάιν της με την προσθήκη του Μαυροβούνιου σέντερ, ο οποίος έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α2, μιας και την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση:

“Η Επιτροπή Τμημάτων Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Αμαρουσίου εκ μέρους της Διοίκησης του Συλλόγου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή από το Μαυροβούνιο Στέφαν Κνέζεβιτς, στον οποίο εύχεται υγεία και καλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Επιπλέον η Επιτροπή μας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κ.Κουτσούκο και τον Προπονητή της Ανδρικής Ομάδας Κ.Κεραμίδα για όλες τις ενέργειες που κατέβαλαν για την υλοποίηση της συνεργασίας αυτής.
Ο Στέφαν Κνέζεβις πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα της Α.Ε.Λ στο πρωτάθλημα της Α2, έχοντας 7,1 πόντους και 3,8 ριμπάουντ σε 28 παιχνίδια ενώ την χρονιά 2016 – 17 αγωνιζόταν στην Εσθονική TLU/Kalev (5,5 πόντοι και 4 ριμπάουντ σε 13 ματς), ενώ από το 2011 ως και το 2016 αγωνίζονταν στην Βοσνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο πρώτος ξένος παίκτης που θα αγωνιστεί στην ομάδα μας μετά τον υποβιβασμό από την Α1 Εθνική Κατηγορία Ανδρών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…