Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Εκλεκτοί καλεσμένοι στην προπόνηση του Κολοσσού

Εκλεκτοί καλεσμένοι στην προπόνηση του Κολοσσού

kolossos1

Ο Δήμαρχος του Μουζακίου κι ο πρόεδρος της τοπικής ομάδας ΓΣ Μουζακίου επισκέφτηκαν την προπόνηση του Κολοσσού.

Αναλυτικά:

“Την προπόνηση του Κολοσσού H Hotels επισκέφτηκε ο Δήμαρχος του Μουζακίου, κ. Κώτσος Γεώργιος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της τοπικής ομάδας ΓΣ Μουζακίου, κ. Ηλία Γκαραβέλα.

Οι δύο άνδρες επισκέφτηκαν την ομάδα μας την ώρα της προπόνησης, με τον Δήμαρχο να καλωσορίζει τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των «θαλασσί» ενώ στη συνέχεια τους δόθηκαν αναμνηστικά από το νησί της Ρόδου. Ακολούθως, συζήτησαν με τον γενικό διευθυντή του Κολοσσού H Hotels, κ. Γιώργο Γκοτζογιάννη, για διάφορα θέματα του κλειστού γυμναστηρίου καθώς και γενικότερα του αθλητισμού.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς οι παίκτες της ομάδας μας αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Δημάρχου  να επισκεφτούν σχολεία της περιοχής, προκειμένου να μιλήσουν με τους μαθητές για τα οφέλη του αθλητισμού.

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ευχαριστεί  θερμά τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Κώτσο Γεώργιο, για την αληθινή φιλοξενία και την παραχώρηση του γηπέδου, καθώς επίσης και τον πρόεδρο του ΓΣ Μουζακίου κ. Ηλία Γκαραβέλα, για την βοήθεια που προσφέρουν, ώστε η ομάδα μας να ολοκληρώσει  με επιτυχία την προετοιμασία της.

Η άμεση ανταπόκριση τους στο έργο που έχουμε αναλάβει υποδεικνύει την αγάπη προς τον Αθλητισμό και μας βοηθάει να συνεχίσουμε.

Είμαστε σίγουροι πως η ομάδα του Κολοσσού Η Hotels απέκτησε 2 νέους φιλάθλους που θα είναι δίπλα μας σε κάθε βήμα προς την κορυφή του Ελληνικού Αθλητισμού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του είναι ο Κούρο Σεφκούρα. Ο Κούρο Σεγκούρα στις…