Κεντρική Basket League Άρης Δίχως ΜακΓκι και Βεργίνη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Δίχως ΜακΓκι και Βεργίνη κόντρα στον Παναθηναϊκό

macgee aris aris

Oι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις την Δευτέρα και στο κανονικό πρόγραμμα δεν συμμετείχαν τέσσερις παίκτες. Οι ΜακΓκι και Βεργίνης λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό (δεν θα παίξουν απέναντι Παναθηναϊκό την Τρίτη), ο Βουλγαρόπουλος εξαιτίας ίωσης αλλά και ο Κουρτίδης για το πρόβλημα στο γόνατο.

Η ΚΑΕ ενημέρωσε:

Οι παίκτες του ΑΡΗ επανήλθαν σήμερα (03/09) το πρωί στις προπονήσεις, μετά το χθεσινό (02/09) ρεπό και γυμνάστηκαν για περισσότερο από τρεις ώρες στο “Nick Galis Hall”.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Gary McGhee και ο Δημήτρης Βεργίνης, εξαιτίας ενοχλήσεων στον προσαγωγό του δεξιού τους ποδιού, αλλά και ο Βαλάντης Κουρτίδης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο. Εκτός έμεινε, λόγω μιας ίωσης και ο Στράτος Βουλγαρόπουλος.

McGhee και Βεργίνης θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και δεν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει αύριο (04/09) το πρωί για την Πορταριά του Πηλίου, όπου το απόγευμα (19:00) της ίδιας μέρας θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (κεκλεισμένων των θυρών), σε φιλικό αγώνα.

Η ομάδα μας θα διανυκτερεύσει αύριο (04/09) στην Πορταριά και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη τη Τετάρτη (05/09) το πρωί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…