Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: “Στην Ελλάδα όποτε έβρεχε δεν κάναμε προπόνηση”
NBA

Αντετοκούνμπο: “Στην Ελλάδα όποτε έβρεχε δεν κάναμε προπόνηση”

giannis antetokounmpo 2

Στο περιθώριο της Media Day των Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον νέο προπονητή της ομάδας, τη συνάντηση του με τον Κόμπι Μπράιαντ, ενώ θυμήθηκε και τις μέρες  στην Ελλάδα που πλημμύριζε το γήπεδο από τη βροχή, με αποτέλεσμα να μην έκανε προπόνηση

“Μου είπε ο Κόμπι να ρωτάω συνέχεια για το οτιδήποτε και να είμαι περίεργος για τα πάντα γύρω από το μπάσκετ. Ουσιαστικά αυτό εννοούσε να είμαι σαν παιδί. Να παίρνω συμβουλές, να ρωτάω και να μαθαίνω. Με αυτόν τον τρόπο Καταλαβαίνεις καλύτερα το παιχνίδι. Ο Κόμπι είναι από τους κορυφαίους όλων των εποχών. Ήθελα να μάθω τα πάντα και γι΄αυτό ήθελα να προπονηθώ μαζί του. Μου έδωσε την ευκαιρία και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Μάλιστα Πήγα τρεις ώρες νωρίτερα για προπόνηση. Το ραντεβού ήταν για τις 2.30 και εγώ ήμουν εκεί από τις 11.00 για να του δείξω ότι παίρνω σοβαρά αυτό που κάνω”, τόνισε αρχικά για τη συνάντηση με τον Μπράιαντ.

Όσον αφορά το νέο γήπεδο είπε: “Έχω πάει σε πολλές εγκαταστάσεις στη λίγκα κι έχουμε από τις καλύτερες. Μπορείς να δεις πολλές διασημότητες που τις επισκέπτονται μόνο και μόνο για να τις δουν από κοντά, επειδή είναι τόσο απίθανες. Μάλιστα είχα πάει στη συναυλία του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στο Fiserv Forum και το γήπεδο ήταν γεμάτο! Όπως οι εξέδρες, όλες οι θέσεις είναι καλές, έχουν καλή θέα στο παρκέ. Προηγουμένως υπήρχαν φορές που στην προπόνηση χρησιμοποιούσαμε μόνο το μισό γήπεδο, ευτυχώς όχι πια. Από όπου κατάγομαι, τα είχαμε αυτά κάθε ημέρα. Στην Ελλάδα όποτε έβρεχε δεν κάναμε προπόνηση, ήμουν μαθημένος. Τώρα με τις νέες εγκαταστάσεις καταλαβαίνω πόσο παλιές ήταν εκείνες”.

Για τον Μάικ Μπουντενχόλζερ: “Το προπονητικό τιμ είναι εκπληκτικό. Όποτε θες κάτι είναι εκεί. Από τις 8 το πρωί ως αργά το απόγευμα. Ο κόουτς βοηθά πολύ στο να βελτιώσουμε το επιθετικό μας παιχνίδι. Να γίνουμε όλοι πιο αποτελεσματικοί. Θέλει να παίζουμε πιο ελεύθερα στην επίθεση, να σουτάρουμε περισσότερο, να έχουμε ένα ρυθμό. Ελπίζουμε να δουλέψει. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό που γίνεται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…