Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Αλλαγή Προέδρου στο Ρέθυμνο!

Αλλαγή Προέδρου στο Ρέθυμνο!

rethymno cretan kings new logo 2018

Αλλαγή προεδρικής σκυτάλης υπήρξε στο Ρέθυμνο, καθώς ύστερα από τέσσερα χρόνια αποχώρησε από τη θέση ο Ηρακλής Μανουκαράκης. Ο κύριος Μανουκαράκης υπέβαλε την παραίτηση του και η Γενική Συνέλευση τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Αναλυτικά:

“Η Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη Γενική Συνέλευση επισημοποιήθηκε η παραίτηση του Ηρακλή Μανουκαράκη από τη θέση του Προέδρου. Η Γενική Συνέλευση ευχαρίστησε τον Ηρακλή Μανουκαράκη για την 8ετή προσφορά του στην ομάδα, εκ των οποίων τα 4 ως Πρόεδρος και τα υπόλοιπα 4 χρόνια ως Διευθύνων Σύμβουλος, όπου σε μία δύσκολη μεταβατική περίοδο κατάφερε να την οδηγήσει στην οικονομική και νομική εξυγίανση, στην επαγγελματική οργάνωση της, στη δημιουργία του επιτυχημένου κοινωνικού προγράμματος Cretan Kings Assist και σε μεγάλες επιτυχίες.

Ο Ηρακλής Μανουκαράκης από τη μεριά του τόνισε πως θα παραμείνει πιστός στρατιώτης και θα έχει ενεργό ρόλο στις διαδικασίες της ομάδας, στηρίζοντας πάντα τις προσπάθειες της, ενώ θα συνεχίσει ως απλό μέλος του Δ.Σ.

Για το νέο Δ.Σ. της ομάδας εκλέχθηκαν οι Κωστής Ζομπανάκης, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μανώλης Γιαννούλης, Ηρακλής Μανουκαράκης, Τάσος Τριαντάφυλλος, Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, Γιάννης Σταγκουράκης, Σταύρος Καπετανάκης και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Καλαϊτζάκης.

Το Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα στις αμέσως επόμενες ημέρες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…