Κεντρική Basket League ΑΕΚ AEK: “Διαρκείας” έως τις 8 Οκτωβρίου

AEK: “Διαρκείας” έως τις 8 Οκτωβρίου

aek2

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ συνεχίζουν να είναι διαθέσιμα στους φίλους της ομάδας, αλλά όχι για πολύ ακόμα. Η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας έως και τις 8 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά:

“H «Βασίλισσα» ετοιμάζεται για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το στάδιο προετοιμασίας της ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα και τα πρώτα «διαπιστευτήριά» της αποδεικνύονται εντός των αγωνιστικών παρκέ.

Η «Βασίλισσα», Πρωταθλήτρια Ευρώπης και Κυπελλούχος Ελλάδος 2018, θέλει ξανά τους οπαδούς της στο πλευρό της, προκειμένου να συνεχίσει τη λαμπρή πορεία της και επαναλάβει τους θριάμβους, που την έκαναν ξανά ξακουστή στην υφήλιο.

Ήλθε η ώρα να σπεύσουν ΟΛΟΙ και να κλείσουν θέση στο “Νίκος Γκάλης” με αγορά εισιτηρίου ΑΓΑΠΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, η τιμή του οποίου εξυπηρετεί όλα τα «βαλάντια».

Βέβαιον είναι, ότι το αρχέγονο της αυτοσυντήρησης στα δύσκολα θα αποτελέσει ξανά τον πυλώνα εκείνον, πάνω στον οποίο θα στηριχτεί μια επαρκής λαϊκή βάση για να σταθεί στο συγκρότημα του Λούκα Μπάνκι.

Η ΑΕΚ Β.C. ενημερώνει, ότι η διάθεση των ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ συνεχίζεται κανονικά με τους γνωστούς τρόπους και θα συνεχίζεται έως και τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018.

Παρακαλείσθε ΟΛΟΙ να πράξετε το αυτονόητο…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …