Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τόμας για Παναθηναϊκό: “Είμαι ενθουσιασμένος, τα θέλω όλα”

Τόμας για Παναθηναϊκό: “Είμαι ενθουσιασμένος, τα θέλω όλα”

pao3

Αποφασισμένος να κατακτήσει και τους τρεις τίτλους που θα διεκδικήσει με τον Παναθηναϊκό είναι ο ΝτεΣον Τόμας.

“Τα θέλω όλα”, δήλωσε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας παράλληλα τον ενθουσιασμό του που βρίσκεται στο τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την νέα σεζόν: «Νιώθω πως έχω μια καλή ευκαιρία στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω την ιστορία της ομάδας και το πάθος του κόσμου της. Είμαι ενθουσιασμένος».

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: «Είναι ένας προπονητής, τον οποίον γνωρίζω από την Μπαρτσελόνα. Τον ξέρω και με ξέρει. Ξέρει τι μπορώ να φέρω στο τραπέζι. Είμαι σίγουρος ότι θα με βάλει στη καλύτερη δυνατή θέση, για να παίξω όσο καλύτερα μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα».

Για το ΟΑΚΑ και το πώς νιώθει που ανήκει στους «πράσινους»: «Είναι ένα ωραίο συναίσθημα. Παίζω στην Euroleague, σε μία από τις κορυφαίες ομάδες, που έχει μεγάλη ιστορία. Στο παρελθόν είχα αγωνιστεί εδώ. Χαίρομαι πολύ που είμαι σε αυτή την μεριά πλέον».

Για όσα θα δώσει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ:«Κάνω αυτό που κάνω. Όλοι ξέρουν ότι μπορώ να σουτάρω καλά και να σκοράρω, είτε από το “3”, είτε από το “4”. Θέλω να είμαι καλός συμπαίκτης και να κάνω τη δουλειά μου. Να συνεχίσω να δουλεύω σε όσα δεν είμαι τόσο καλός, αλλά και σε εκείνα που είμαι καλός».

Για τον Νικ Καλάθη: «Με έναν πόιντ γκαρντ σαν εκείνο και έναν σκόρερ σαν εμένα νομίζω πως θα παίξω καλά. Θα πρέπει να είμαι έτοιμος για τις πάσες του».

Για το Final Four: «Αυτός είναι ο στόχος κάθε ομάδας σε αυτή τη διοργάνωση. Όλοι θέλουν να νικήσουν. Αυτό είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να δουλέψουμε σκληρά. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει, το ταβάνι μας είναι ο ουρανός».

Για το πώς θα περιέγραφε τον εαυτό μου:«Είμαι ένας συναρπαστικός τύπος. Πάντα γελάω».

Για το αν θα γελάει και όταν παίζει με τον Ολυμπιακό: «Όχι. Μετά το ματς. Μέσα στους αγώνες, όμως, πρέπει να το απολαμβάνεις. Θα έχεις σκαμπανεβάσματα, αλλά πρέπει να βγαίνεις και να το διασκεδάζεις. Γνωρίζω την αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να παίζουμε σκληρά».

Για τα σενάρια που τον ήθελαν στο «στόχαστρο» των Πειραιωτών και την απόφαση να φορέσει τα «πράσινα»: «Άφησα τον ατζέντη μου να τα χειριστεί αυτά, δεν γνωρίζω πολλά. Άκουσα πως ενδιαφέρθηκαν για εμένα. Μετά, ο Παναθηναϊκός με ήθελε πραγματικά, όπως και ο Πασκουάλ. Άφησα τον ατζέντη μου να το χειριστεί, με βάση το ποιος με θέλει περισσότερο».

Για το τι θα επέλεγε ανάμεσα σε πρωτάθλημα, Κύπελλο ή Euroleague: «Τα θέλω όλα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-65

«Ζωντανός» στην παράταση παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Στην παράταση κρίθηκε ο δεύτερος τελικό…