Κεντρική Α1 Άρης To ξεκίνημα της προετοιμασίας και το… μήνυμα Αγγέλου

To ξεκίνημα της προετοιμασίας και το… μήνυμα Αγγέλου

Οι παίκτες του Άρη την Δευτέρα μπήκαν στο γήπεδο και πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των “κιτρίνων”.

Για την “πρώτη” της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η ΚΑΕ αναφέρει:

Ο νέος ΑΡΗΣ βρέθηκε σήμερα (13/08) στο γήπεδο. Με την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της ομάδας στο «Nick Galis Hall» ξεκίνησε η προετοιμασία, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Οι παίκτες συναντήθηκαν με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, αφού πέρασαν από συνέντευξη από τον γυμναστή της ομάδας μας, Παναγιώτη Ζάλογγο και μετά έπιασαν δουλειά.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά εισαγωγικές ασκήσεις ενδυνάμωσης, υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Ζάλογγου και στη συνέχεια οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο για προπόνηση μπάσκετ, κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου και των Σάββα Καμπερίδη, Δημήτρη Νικολαΐδη και Βαγγέλη Σπυρίδη.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι εξής παίκτες: Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Βεργίνης, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Δημήτρης Φλιώνης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Αγγέλου, Gary Bell, Boris Dallo, Lucky Jones, Michale Kyser, Ramon Harris, Στράτος Βουλγαρόπουλος, Βαλάντης Κουρτίδης και Κώστας Βλάσιος.

Οι παίκτες του ΑΡΗ θα υποβληθούν αύριο (14/08) στις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης «Metrisis».

ΑΓΓΕΛΟΥ: «Ελπίδα, όνειρο και χιούμορ»

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν ο προπονητής της ομάδας μας, Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε στο www.arisbc.gr: «Ξεκινάμε τη φετινή προσπάθεια, γνωρίζοντας ότι στη διαδρομή της θα υπάρχουν ‘αναταράξεις’, αλλά όπως έχει πει ο Γερμανός φιλόσοφος, Immanuel Kant ‘οι δυσκολίες της ζωής αντιμετωπίζονται συνήθως με τρεις τρόπους: την ελπίδα, το όνειρο και το χιούμορ’».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

“Ο Γουλιέλμος έχει τον Άρη σε μία ομηρία, δεν δίνει απάντηση και μας έχει αγανακτήσει!”

O Δημήτρης Γουλιέλμος, πλέον, αρχίζει να προκαλεί την οργή όλων στην “οικογένειαR…