Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ To “ψάξιμο”, ο Κρουμπάλι και ο Πετανίδης

To “ψάξιμο”, ο Κρουμπάλι και ο Πετανίδης

krubally

Μετά την απόκτηση του Γιανίκ Μορέιρα και του Γουίλιαμ Χάτσερ, στον ΠΑΟΚ έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο θέμα της ρακέτας. Έχουν μελετηθεί διάφοροι παίκτες για το “ζωγραφιστό” και το “ψάξιμο” για τον… εκλεκτό πλέον εντείνεται. Η περίπτωση του Ουσμάν Κρουμπάλι παραμένει ανοιχτή, τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν στον “Δικέφαλο”.

Στον ΠΑΟΚ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στους “ασπρόμαυρους” ο συγκεκριμένος παίκτης για τον οποίο έχει καλή άποψη το τεχνικό τιμ. Βέβαια η πρόθεση που φαίνεται να έχουν τα στελέχη της ομάδας για τον Κρουμπάλι, είναι να υπάρξει μείωση των αποδοχών του σε σχέση με πέρυσι, αν τελικά υπάρξει το… deal.

Στο μεταξύ, σε ό,τι αφορά τον 15χρονο Γιώργο Πετανίδη για τον οποίο ενδιαφέρθηκε η Σαραγόσα (αλλά και η ιταλική Στέλα Ατζούρα), προτεραιότητα για τον παίκτη -λόγω του νεαρού της ηλικίας του- είναι να παραμείνει στην Ελλάδα. Μάλιστα για τον ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή που έπαιξε πέρυσι στον ΠΑΟΚ, ενδιαφέρονται ελληνικοί σύλλογοι (δεν προβλέπεται να υπάρξει… κέρδος για τον “Δικέφαλο”, αν ο παίκτης συνεχίσει σε άλλη ελληνική ομάδα) και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις για το που θα καταλήξει τελικά ο νεαρός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…