Κεντρική Ελλάδα Τα εισιτήρια για το Ελλάδα-Σερβία

Τα εισιτήρια για το Ελλάδα-Σερβία

FIBA

Οι φίλαθλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της εθνικής μας με την Σερβία για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου 2019 μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους ηλεκτρονικά, καθώς αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στην πλατφόρμα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα για την πρόκρισή της στα τελικά της διοργάνωσης και για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να πραγματοποιήσει τουλάχιστον 3 νίκες, αρχής γενομένης κόντρα στους Σέρβους στις 13 Σεπτεμβρίου στα Δύο Αοράκια.

Η ανακοίνωση: “Η Εθνική Ανδρών ετοιμάζεται για τη δεύτερη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και καλεί τους φιλάθλους κοντά της. Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 υποδέχεται στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου τη Σερβία. Σας υπενθυμίζουμε πως οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν τώρα να προμηθεύονται ηλεκτρονικά τα εισιτήρια για τον αγώνα. Αρκεί ένα κλικ στο σχετικό banner που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης www.basket.gr ή απευθείας στον σύνδεσμο https://www.ticketcore.gr/tickets/fwc2019.”

4218330 1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…