Κεντρική Elite League Στη Θεσσαλονίκη ο Σέσκους! “Έβλεπα κάθε βίντεο με τους φιλάθλους δέκα φορές” (pics, vid)

Στη Θεσσαλονίκη ο Σέσκους! “Έβλεπα κάθε βίντεο με τους φιλάθλους δέκα φορές” (pics, vid)

seskus

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Παρασκευή (17/8) ο Εντβινας Σέσκους για λογαριασμό του Ηρακλή. Ο 23χρονος Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στις πρώτες του δηλώσεις, ενώ υποστήριξε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ηρακλή να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α2.

“Ολα είναι από την πρώτη στιγμή φανταστικά εδώ, ο καιρός, οι άνθρωποι, η πόλη. Χαίρομαι πολύ που ήρθα σε μια ομάδα όπως ο Ηρακλής και φυσικά στόχος μου είναι να τη βοηθήσω να πάρει το πρωτάθλημα και να παει στην πρώτη κατηγορία. Γνωρίζω σαν παίκτη πολύ καλά τον Στεν Σοκ και χαίρομαι που θα είμαστε μαζί στην περιφέρεια της ομάδας καθώς όλοι ξέρουν τι παίκτης είναι και πόσο έμπειρος είναι. Έχουμε παίξει και αντίπαλοι και ξέρω καλά το στιλ του, οπότε πιστεύω ότι δε θα έχουμε πρόβλημα προσαρμογής.

Είδα και βίντεο από τους φιλάθλους μας, είναι απίστευτοι. Έβλεπα κάθε βίντεο δέκα φορές! Τα χαρτάκια, τα τραγούδια τους είναι φανταστικά και ανυπομονώ αλήθεια να παίξω γι’ αυτούς. Θέλω να τους καλέσω στο γήπεδο, θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα, γι τον Ηρακλή”, δήλωσε ο νέος παίκτης του Ηρακλή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Δόξα Λευκάδας- Παπάγου 72-92

Στα playoffs πέρασε ο Παπάγου. Ο Παπάγου επικράτησε της Δόξας στη Λευκάδα με 92-72 και εξα…