Κεντρική Γ' Εθνική “Τετραπλή” ενίσχυση για Ασπίδα Ξάνθης

“Τετραπλή” ενίσχυση για Ασπίδα Ξάνθης

Η Ασπίδα Ξάνθης συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την ενίσχυση της ενόψει της νέας σεζόν και στο πλαίσιο αυτής ανακοίνωσε τέσσερις μεταγραφές. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Αναστασιάδη, του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, του Μάνου Καραμανώλη και του Γιάννη Κασούρα.

Αναλυτικά:

“Το Δ.Σ. της Ασπίδας Ξάνθης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Αναστασιάδη Βασίλη, (Small Forward, 1:97, 1995) προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Ο Βασίλης έχει αγωνιστεί με την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς (2015-16), του Αιγινιακού (2016-17), ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία με την ομάδα του Ιωνικού Ιωνίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, έχοντας αγωνιστεί σε 23 αγώνες και έχοντας πετύχει 289 πόντους με 48 τρίποντα.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην οικογένεια της Ασπίδας Ξάνθης και του ευχόμαστε υγεία και πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες”.

“Το Δ.Σ. της Ασπίδας Ξάνθης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την προσθήκη του νεαρού και ελπιδοφόρου αθλητή Παναγιώτη Παπαδόπουλου (1:90, 2002) προκειμένου να αγωνιστεί με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Ο Παναγιώτης την χρονιά 2016-17 είχε αγωνιστεί στην ΑΣΠΙΔΑ Ξάνθης με την παιδική και εφηβική ομάδα, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα της Α.Ε. Κομοτηνής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια της Ασπίδας Ξάνθης και του ευχόμαστε υγεία και πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες”.

“Το Δ.Σ. της Ασπίδας Ξάνθης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Καραμανώλη Μάνο, (Shooting Guard-Small Forward, 1: 95, 27/11/1993) προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Ο Μάνος έχει αγωνιστεί στις ομάδες ΣΑΑΚ Ανατόλια (2013-2016), Αίας Ευόσμου (2016-17), ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα του Σ.Α. Στρατωνίου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Καλωσορίζουμε το Μάνο στην οικογένεια της Ασπίδας Ξάνθης και του ευχόμαστε υγεία και πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες”.

“Το Δ.Σ. της Ασπίδας Ξάνθης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιάννη Κασούρα (center, 2:03, 29/1/1992), προκειμένου να ενισχύσει την ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Ο Γιάννης την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στον Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου στη Β΄ Εθνική Καττηγορία.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια της Ασπίδας Ξάνθης και του ευχόμαστε υγεία και πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις Β’ και Γ’ Εθνική

Ανοίγει περαιτέρω ο αθλητισμός. Συνεχίστηκε σήμερα η συνεδρίαση της «Επιτροπής Αντιμετώπισ…