Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Προέχει το μπάσκετ για εμένα”

“Προέχει το μπάσκετ για εμένα”

mixalis lountzis ethniki neon souidia

Ο Μιχάλης Λούντζης τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα του Λαυρίου και όπως σημείωσε από την πρώτη στιγμή προτεραιότητα του ήταν να αγωνιστεί στο Λαύριο και είναι χαρούμενος, που η επιθυμία του έγινε πράξη. Ο Έλληνας γκαρντ ακόμη τόνισε ότι γι αυτόν αυτήν τη στιγμή προέχει το μπάσκετ.

Αναλυτικά:

“Το Λαύριο κάνει διαρκώς βήματα προόδου. Έχει οικογενειακό κλίμα, φιλάθλους που το ακολουθούν παντού, συνεπέστατη διοίκηση και πολύ καλό προπονητικό πρόγραμμα που δίνει το δικαίωμα στους νέους παίκτες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να γίνουν καλύτεροι μέσα από το παιχνίδι του Λαυρίου.

‘Ολα αυτά με έκαναν να βάλω από την πρώτη στιγμή σε πρώτη προτεραιότητα το Λαύριο και είμαι πολύ χαρούμενος που η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα. Πόσο μάλλον δε από τη στιγμή που είχα στα χέρια μου και άλλες προτάσεις ακόμη και καλύτερες οικονομικά. Αλλά αυτή τη στιγμή για μένα προέχει το μπάσκετ και ήθελα να είμαι σίγουρος για τις συνθήκες που θα δουλέψω.

Είναι πρόκληση για όλη την ομάδα η διπλή υποχρέωση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είμαι όμως σίγουρος ότι η διοίκηση θα κάνει το παν ώστε ο κόουτς Σερέλης και εμείς, δουλεύοντας σκληρά, να κάνουμε περήφανο τον κόσμο του Λαυρίου και φέτος!

Στο τέλος της σεζόν είμαι 100% βέβαιος ότι τόσο το Λαύριο όσο και εγώ θα νιώθουμε δικαιωμένοι για την απόφαση αλλά και την επιμονή μας να συνεργαστούμε…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …