Κεντρική Basket League Άρης “Πάτησε” Θεσσαλονίκη ο ΜακΓκι: “Νοοτροπία νικητή στον Άρη…” (vid)

“Πάτησε” Θεσσαλονίκη ο ΜακΓκι: “Νοοτροπία νικητή στον Άρη…” (vid)

macgee aris aris

Στη Θεσσαλονίκη είναι από το βράδυ της Δευτέρας ο Γκάρι ΜακΓκι. Ο Αμερικανός την Τρίτη αναμένεται να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες και να συμμετέχει στο πρόγραμμα του Άρη. “Ενθουσιασμένος που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΑΡΗ δήλωσε ο Gary McGhee”, αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός δήλωσε:

“Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, στον Άρη και στη Θεσσαλονίκη. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και να καταφέρουμε να φέρουμε και πάλι τον ενθουσιασμό στην ομάδα, όπως και πολλές νίκες. Περιμένω πώς και πώς να βρεθώ με τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή μου ώστε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα έχει νοοτροπία νικητή”.

Για το ρόστερ: “Η ομάδα έκανε εξαιρετικές κινήσεις. Γνωρίζω τα παιδιά, έχω μιλήσει και με τους προπονητές. Θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ και πάλι με τον Κάιζερ”.

Για τον λόγο που είπε το “ναι” στον Άρη: “Ήταν σπουδαία ευκαιρία για μένα ο Άρης. Είναι ομάδα με ένθερμους φιλάθλους που την στηρίζουν παντού, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρίσκομαι εδώ”.

Για το Παλέ: “Περιμένω να ζήσω την ατμόσφαιρα της έδρας μας, όπως την δημιουργούν οι οπαδοί μας και θέλω πολύ να τους ακούσω να μας υποστηρίζουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…