Κεντρική Γ' Εθνική “Να γίνουμε ομάδα”

“Να γίνουμε ομάδα”

kokkinopoulos sotiris lefkipos

Ο Λεύκιππος Ξάνθης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, που θα τον βρει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος μίλησε στους παίκτες του στην πρώτη προπόνηση και τόνισε πως πρέπει να γίνουν η ομάδα που θέλουν και μια μεγάλη οικογένεια.

Αναλυτικά:

Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα ξεκινά προετοιμασία σε άλλη κατηγορία, με παιδιά που ήταν πέρυσι στην ομάδα και αποτελούν τον βασικό κορμό και με κάποιες προσθήκες ποιοτικές. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ δυνατή ομάδα με ένα δυνατό ρόστερ , το οποίο όμως για να γίνει μια καλή ομάδα χρειάζεται πολλή δουλειά, πολλή προσπάθεια , πολλή προπόνηση και ο καθένας από εμάς , από εσάς, οφείλει να κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να γίνουμε αυτή η ομάδα που θέλουμε αλλά και μια μεγάλη οικογένεια.

Πέρυσι η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει και ειδικά στα τελευταία και κρίσιμα παιχνίδια έδειξε ότι ήταν μαζί. Φέτος το πρωτάθλημα έχει μια διάρκεια, μια ρουτίνα αλλά κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Στόχος της ομάδας είναι να μην κινδυνεύσει σε καμία περίπτωση , να εξασφαλίσει την σωτηρία όσο γίνεται πιο νωρίς και να πλασαριστεί σε όσο πιο υψηλή θέση γίνεται.

Τις επόμενες μέρες θα μιλήσουμε για τους αντιπάλους μας. Δεν φοβόμαστε κανέναν αλλά σεβόμαστε τους πάντες. Υπάρχουν εδώ παιδιά που έχουν παίξει σε αυτή την κατηγορία, έχουν παίξει Β΄ Εθνική υπάρχουν και παιδιά που δεν έχουν παίξει στην κατηγορία. Το πιο σημαντικό είναι να γίνουμε οικογένεια. Μπάσκετ θα παίξουμε καλό, προπόνηση θα κάνουμε καλή, αυτό σας το εγγυώμαι. Το πιο σημαντικό είναι να γίνουμε ομάδα. Οι καλές ομάδες γίνονται μέσα από την δουλειά και από τον χρόνο, δεν γίνονται ποτέ από την αρχή.

Από εσάς θέλω συνέπεια στις προπονήσεις, συνέπεια στα ωράρια, ενημέρωση για τα πάντα γιατί εμείς βγάζουμε κάποια προγράμματα και πρέπει να τα γνωρίζουμε όλα. Για ό,τι σας απασχολεί θέλουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή επικοινωνία. Αυτό είναι η δύναμη της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…