Κεντρική Elite League “Κλείνει” Τσουράκη, πάει και για το “μπαμ” με Μπελ

“Κλείνει” Τσουράκη, πάει και για το “μπαμ” με Μπελ

rafail tsourakis gsl

Ο Απόλλωνας Πάτρας έχει ανεβάσει στροφές τις τελευταίες μέρες στα μεταγραφικά, θέλοντας να καλύψει τον χαμένο χρόνο, αλλά και να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ για το νέο πρωτάθλημα της Α2.

Οι Πατρινοί έχουν ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση των Ιωάννη Δημακόπουλου και Γιάννη Μολφέτα, έχουν κλείσει τον Γιάννη Καραμαλέγκο (Καστοριά), ενώ έχουν έρθει σε συμφωνία και με τον Άλκη Παππά (Περιστέρι).

Οι μεταγραφικές κινήσεις, όμως, των “μελανόλευκων” δεν σταματούν εκεί. Στην Πάτρα θα συνεχίσει την καριέρα του κι ο Ραφαήλ Τσουράκης, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα, έπειτα από έναν χρόνο στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Μεγάλη Βρετανία. Ο Έλληνας σέντερ θα δώσει έξτρα λύσεις στη ρακέτα της ομάδας του Νίκου Βουρνά, η οποία κινείται και για ένα μεγάλο… κόλπο.

Οι Πατρινοί έχουν βάλει… στο μάτι τον Ρασάντ Μπελ, ο οποίος την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Α2 με τη φανέλα του Χολαργού κι αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγου που το σύνολο του Στέργιου Κουφού πανηγύρισε την άνοδο στη Basket League.

Η πλευρά του πολύπειρου φόργουορντ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση του Απόλλωνα και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί με θετικό τρόπο κι αυτό το deal για τους “μελανόλευκους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…