Κεντρική Basket League Άρης “Έχουμε φοβερό σταφ…”

“Έχουμε φοβερό σταφ…”

xristidis aris

Για τον νέο Άρη καθώς και για άλλα ζητήματα μίλησε ο Βασίλης Χρηστίδης στην εκπομπή του”AllAboutARIS ON AIR” στον “Libero 107,4”.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πρώτες εντυπώσεις του:

“Όλα προς το παρόν πηγαίνουν πολύ καλά. Είμαστε ένα καινούριο σύνολο. Οι πιο παλιοί, προσπαθούμε να τους εντάξουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα στο κλίμα και στις απαιτήσεις της ομάδας. Μαζί με το προπονητικό σταφ, δουλεύουμε καθημερινά για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στο πρώτο επίσημο”.

Για την διαφορά με την περσινή σεζόν:

“Όταν όλο το περιβάλλον γύρω σου είναι ιδανικό και εσύ τό μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να προπονήσε για τον στόχο σου, είναι οι καλύτερες συνθήκες που μπορούν να υπάρχουν”.

Για το καλό κλίμα που υπάρχει:

“Όταν η ομάδα μας αποτελείται από νεαρά παιδιά και θέλουν να παίξουν και να φορέσουν τη φανέλα του Άρη, είναι λογικό να υπάρχει ο ενθουσιασμός για να αγωνιστούν με τη φανέλα της ομάδας. Όλοι ξέρουν πως είναι να παίζεις μπροστά στον κόσμο του Άρη”.

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη:

“Είναι παιδιά που έχουν ξαναπαίξει στη κατηγορία και ξέρουν τις απαιτήσεις, αλλά και τι σημαίνει Α1 και Άρης. Εμείς προσπαθούμε να μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Είναι νέοι σε ηλικία και τρομερά παιδιά. Τα καινούρια παιδιά είναι ανοιχτοί χαρακτήρες και σε βοηθούν να έρθεις κοντά τους και να δημιουργηθεί καλή χημεία”.

Για τις προσδοκίες της νέας σεζόν:

“Ευελπιστούμε να είναι μια χρονιά γεμάτη με στόχους, οπότε δεν γίνεται να είναι εύκολη. Θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια και ταξίδια”.

Για το τι τον δυσκολεύει στην προπόνηση:

“Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι για το οποίο να λέμε “ωχ”. Έχουμε φοβερό σταφ, με την προσθήκη και του Δημήτρη Νικολαϊδη. Όσοι τον ξέρουμε, θεωρούμε ότι είναι ευλογία να βρίσκεται στην ομάδα μας. Γίνεται όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά μέσα στο γήπεδο γιατί οι υποχρεώσεις θα ξεκινήσουν από πολύ νωρίς και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι μέσα στο γήπεδο”.

Για το αν αυξάνονται οι απαιτήσεις για τον ίδιο:

“Ο Χρηστίδης θέλει να κάνει ότι είναι δυνατόν για να κερδίζει η ομάδα του. Η περσινή χρονιά με τις δυσκολίες και τα προβλήματα, μας έκανε πιο δυνατούς και πιο έμπειρους για τη νέα χρονιά”.

Για τον συναγωνισμό στη θέση “5”:

“Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις έμπειρους και δυνατούς παίκτες στη προπόνηση, θα σε κάνει πιο έτοιμο για τον αγώνα. Αν υπάρχει καλός ανταγωνισμός και συμπαίκτες στη προπόνηση, υπάρχει καλή χημεία”.

Για το πρωτάθλημα της Basket League:

“Όσο μπόρεσα να παρακολουθήσω, κατάλαβα ότι θα έχουμε ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θα είναι έτοιμες για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα”.

Για την προσωπική του βελτίωση:

“Η δουλειά του αθλητή δε σταματάει όταν σταματήσει το μπάσκετ. Θα ήθελα να είμαι πιο έτοιμος και πνευματικά αλλά και σωματικά. Θέλω να παρουσιαστώ όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τη νέα σεζόν”.

Για την δύσκολη περσινή χρονιά:

“Πέρσι είχαμε ο ένας τον άλλο και προσπαθούσαμε να πάρουμε δύναμη. Ήμασταν όλοι μαζί και περάσαμε τις δυσκολίες που υπήρχαν”.

Για την παρουσία του στο “Κλεάνθης Βικελίδης”:

“Όποτε βολεύει και έχω χρόνο, μ’αρέσει και έρχομαι στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…