Κεντρική Basket League Άρης “Δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις αυτό που νιώθω…”

“Δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις αυτό που νιώθω…”

Για την συμφωνία του με τον Άρη μίλησε ο Γιώργος Αγγέλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ. Συγκεκριμένα είπε:

“Νιώθω ευλογημένος γιατί ξέρω ότι ευκαιρίες σαν κι αυτή του Άρη δεν παρουσιάζονται συχνά και χωρίς τη βοήθεια του Θεού δεν θα ήμουν μέλος αυτής της ομάδας. Τυχερός γιατί γνωρίζω την ιστορία του Άρη, το πόσο πολύ στηρίζεται από τον κόσμο της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο και μια τέτοια ομάδα αποτελεί όνειρο για πάρα πολλούς αθλητές. Έτοιμος γιατί ξέρω το πόσο χρόνο και ιδρώτα έχω επενδύσει σε αυτό το άθλημα, έτσι ώστε να μπορώ να ανταπεξέλθω στις φετινές υψηλές προσδοκίες”.

Όσο για το ότι θα παίξει με τον Άρη στην Α1; “Δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω με λέξεις αυτό που νιώθω για τη νέα χρονιά! Περιμένω πως και πως να γνωρίσω τους καινούργιους συμπαίκτες μου και να παίξω για πρώτη φορά σε ένα πρωτάθλημα, που ονειρευόμουν από μικρός”.

Ο ίδιος, πάντως, έχει… επίγνωση των δυσκολιών: “Νομίζω ότι η Αμερική και το Saint Francis με προετοίμασαν για συνθήκες σαν και τη φετινή. Φέτος ο Άρης πρέπει να έχει συγκέντρωση για τρεις διαφορετικούς θεσμούς, πράγμα, το οποίο είναι αρκετά δύσκολο. Όσον αφορά την προσπάθεια που έχει γίνει φέτος στον Άρη, γνωρίζω πολύ καλά ότι η ομάδα στήθηκε με κόπο και ιδρώτα του κ. Γουλιέλμου και του κόουτς Αγγέλου και πολλών ακόμα ανθρώπων του Άρη”.

Η συμμετοχή του σε ένα κομμάτι του προγράμματος των μεταβατικών προπονήσεων τον βοήθησε να πάρει μια πρώτη γεύση από το περιβάλλον της νέας του ομάδας: “Πέρα από το γεγονός ότι οι καλοκαιρινές προπονήσεις στο Αλεξάνδρειο με τον κόουτς Νικολαΐδη και τον κόουτς Καμπεριδη με βοήθησαν σε μπασκετικό επίπεδο, με βοήθησε η εμπειρία αυτή και να προσαρμοστώ, αλλά και να γνωρίσω το περιβάλλον της ομάδας”.

Θυμηθείτε το θέμα του ebasket.gr για τον Αγγέλου: Το “ταξίδι” του Γιώργου Αγγέλου…

Για την συνύπαρξη με τον πατέρα του για πρώτη φορά σε μια ομάδα, τόνισε: “Πιστεύω πως θα είναι σίγουρα απαιτητική και ενθουσιώδης. Δεν είναι εύκολο να παίζεις για τον πατέρα σου, όπως δεν είναι εύκολο να κοουτσάρεις τον γιο σου. Η σχέση μας μέχρι τώρα ήταν καθαρά σχέση πατέρα-γιου. Είναι λίγες οι φορές που έχουμε μιλήσει για μπάσκετ με τον πατέρα μου. Δεν ήθελε να παρεμβαίνει στις αποφάσεις μου, γιατί εμπιστεύεται το ένστικτο μου. Κάτι αντίστοιχο πιστεύω θα συμβεί και φέτος. Και είμαι ανυπόμονος να δω πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου”.

Αυτή η συνεργασία με τον κόουτς Αγγέλου θα του δώσει επιπλέον κίνητρο… “Αυτό είναι σίγουρο. Από μικρό παιδί, όταν και με πήγαινε στο γήπεδο για τις προπονήσεις της Α.Γ.Ε.Χ., είχα στο μυαλό μου να παίξω μια μέρα γι’ αυτόν. Δεν είχα φανταστεί ποτέ πως αυτό το όνειρό μου θα πραγματοποιηθεί στον Άρη, αλλά η ζωή είναι πάντα γεμάτη εκπλήξεις”.

Σχετικά με τους στόχους του; “Να απολαύσω όσο το δυνατόν περισσότερο αυτό το ταξίδι με την ομάδα του ΑΡΗ. Το να παίρνεις από μια εμπειρία το 100%, είναι πάρα πολύ δύσκολη και θέλει τρομερά αποθέματα συγκέντρωσης και προσπάθειας. Πιστεύω πως θα θέσω προσωπικούς και ομαδικούς στόχους αφότου ξεκινήσουμε την προετοιμασία με την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Σε καλό δρόμο το ζήτημα των συμφωνιών με τους παίκτες

Μια από τις προτεραιότητες της ΚΑΕ Άρης είναι η εξασφάλιση του πιστοποιητικού του πρωταθλή…