Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Παπούλης: “Τα κορίτσια έκαναν ακριβώς ότι έπρεπε”

Παπούλης: “Τα κορίτσια έκαναν ακριβώς ότι έπρεπε”

giannis papoulis

Η Εθνική Κορασίδων πέτυχε το στόχο της : Είναι στην Α’ Κατηγορία. Η νίκη επί της Φινλανδίας σφράγισε το εισιτήριό της με τις νεαρές διεθνείς να καταθέτουν ψυχή, όπως συνηθίζουμε να λέμε, αλλά και πολύ μπάσκετ. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία.

«Ήταν ένας ημιτελικός, αλλά ήταν σαν τελικός», τονίζει ο Γιάννης Παπούλης, μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, δίπλα στον Δημήτρη Μπακογεώργο: «Υπήρχε κάποιο άγχος στην αρχή, αλλά από πολύ γρήγορα το ξεπεράσαμε και από εκεί και πέρα δείξαμε καθαρά πως είμαστα καλύτερη ομάδα. Επικρατήσαμε σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού, η ομάδα ήταν πολύ καλά διαβασμένη, τα κορίτσια έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν. Είχαμε δώσει τέσσερα φιλικά με τους Φινλανδούς, τους γνωρίζαμε και μας γνώριζαν καλά. Ήμασταν πιο αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη και την άνοδο! Τα κορίτσια έκαναν ακριβώς ότι έπρεπε στο γήπεδο».

Το ότι η άνοδος είναι γεγονός δεν σημαίνει πως ο αυριανός τελικός θα περάσει… αδιάφορος: «Ούτε καν! Εννοείται πως μας ενδιαφέρει. Θέλουμε να κάνουμε σαφές σε όλους πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα του τουρνουά, να το συντηρήσουμε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Η ξεκούραση είναι ελάχιστη ως τον αυριανό τελικό: «Τα κορίτσια είναι κουρασμένα, αλλά και πολύ χαρούμενα. Νομίζω πως η χαρά μηδενίζει την όποια κούραση. Θα προσπαθήσουν να ξεκουραστούν και σήμερα και αύριο όσο γίνεται, για να είναι όπως πρέπει στον αγώνα. Θέλουμε τη νίκη και αύριο!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…