Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Παπασάβογλου: “Να κάνουμε αυτό που ξέρουμε”

Παπασάβογλου: “Να κάνουμε αυτό που ξέρουμε”

anagnostis papasavoglou ethniki paides ellada tourkia

Εθνική Παίδων αν και κατάφερε να προηγηθεί με 13 πόντους κόντρα στη Τουρκία, στο τέλος δεν κατάφερε να κρατήσει τα ηνία του σκορ και ηττήθηκε. Ο Αναγνώστης Παπασάβογλου μετά το ματς στάθηκε στην άμυνα και τόνισε ότι μόνοι τους τα χάλασαν όλα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Αναστάση Κωστόπουλου.

Αναλυτικά:

“Είπαμε στο δεύτερο ημίχρονο να μπούμε συγκεντρωμένα, αν παίξουμε με μεγαλύτερη ενέργεια και πάθος και αντίθετα, παρουσιαστήκαμε μάλλον παθητικοί στην άμυνα και στην επίθεση δεν είχαμε την ίδια κυκλοφορία που είχαμε και την ίδια ευστοχία. Το βασικότερο είναι πως δεν είχαμε την ίδια κυκλοφορία της μπάλας”.

Για τη διαφορά στα ύψη των αντιπάλων: “Δεν είναι θέμα οι ψηλοί, γιατί απλά το ξέραμε πως θα το αντιμετωπίσουμε. Είναι κάτι που ας πούμε δεν μας αγχώνει, ούτε μας προβληματίζει. Ξέρουμε πως με δυνατή άμυνα και διπλή ενέργεια στο κομμάτι αυτό ειδικά μπορούμε να τους απωθήσουμε και να τους βγάλουμε όσο γίνεται εκτός παιχνιδιού. Είναι δύσκολο, εντάξει, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να το καταφέρουμε, αν προσπαθούμε σωστά. Δεν νομίζω πως χάθηκε από αυτό το παιχνίδι. Βρεθήκαμε κοντά, αλλά μόνοι μας τα χαλάσαμε όλα”.

Για τον τραυματισμό του Αναστάση Κωστόπουλου: “Δυστυχώς κι αυτά είναι κομμάτι του αθλητισμού. Για εμάς ήταν απώλεια. Τον θέλαμε στο γήπεδο και δίπλα μας τα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Σίγουρα μας επηρέασε κάπως, αλλά αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Και το θέμα είναι πως είναι καλά κι ελπίζω να επιστρέψει για να μας βοηθήσει”.

Για το ματς με την Κροατία: “Θα πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, αυτό που προσπαθούμε να χτίσουμε σε όλη την προετοιμασία και αν το καταφέρουμε θα πάνε όλα καλά. Αν παίξουμε όπως πρέπει, οι πιθανότητές μας για τη νίκη είναι εκεί για να τις διεκδικήσουμε!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…