Κεντρική Basket League Άρης Οι πέντε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, ο ΜακΓκι την Δευτέρα

Οι πέντε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, ο ΜακΓκι την Δευτέρα

aris ksenoi paiktes

Η ΚΑΕ Άρης γνωστοποίησε το πρόγραμμα των αφίξεων των ξένων παικτών των “κιτρίνων”. Οι Νταλό, Χάρις, Μπελ, Τζόουνς και Κάιζερ αναμένεται να βρεθούν την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη ενώ την επόμενη Δευτέρα θα βρεθεί στη πόλη ο Γκάρι ΜακΓκι.

Αναλυτικά:

“Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο ραντεβού των παικτών του ΑΡΗ έχει αρχίσει και τα επόμενα εικοσιτετράωρα οι ξένοι αθλητές της ομάδας μας θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ο Boris Dallo ανοίγει το “χορό” των αφίξεων για την ομάδα του ΑΡΗ την Πέμπτη (09/08), σε μια μέρα που οι “κίτρινοι” θα υποδεχθούν τους πέντε από τους έξι ξένους τους, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, η οποία έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (13/08). Ο Γάλλος γκαρντ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 15:45 με πτήση από την Πράγα.

Θα ακολουθήσουν λίγο αργότερα ο Gary Bell και ο Michale Kyser, οι οποίοι φτάνουν με την ίδια πτήση από το Άμστερνταμ στις 15:55.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Lucky Jones, ο οποίος είναι προγραμματισμένο να αφιχθεί στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” από την Κωνσταντινούπολη στις 20:30. Ο Ramon Harris ολοκληρώνει τον κύκλο των αφίξεων για την Πέμπτη, καθώς σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στις 21:50 μέσω Αθήνας.

Ο Gary McGhee είναι ο τελευταίος που θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, την προσεχή Δευτέρα (13/08) στις 20:30 με πτήση από την Κωνσταντινούπολη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…