Κεντρική Basket League Άρης Οι ακαδημίες του Άρη στην “ARIS OPEN DAY”

Οι ακαδημίες του Άρη στην “ARIS OPEN DAY”

Στον Άρη ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για την “ARIS OPEN DAY” και σε αυτήν πρόκειται να βρεθούν και οι ακαδημίες των “κιτρίνων”. Το ARIS School of Basketball αναφέρει:

“Καλούνται τα παιδιά του ARIS School of Basketball να συμμετάσχουν στην ARIS OPEN DAY που θα διεξαχθεί στο ΠΑΛΕ την Δευτέρα 3/9 και ώρα 18.00″.

Θυμίζουμε την ανακοίνωση της ΚΑΕ για την “ARIS OPEN DAY”:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανοίγει τις πόρτες του “Nick Galis Hall” και προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας να δώσουν το «παρών» στην “ARIS OPEN DAY” που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά, τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, στις 18:30 στο γήπεδο μας. Μία ξεχωριστή μέρα που θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη!

Η “ARIS OPEN DAY” θα περιλαμβάνει ανοιχτή προπόνηση για τον κόσμο της ομάδας μας, που θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τα καινούργια αποκτήματα του ΑΡΗ και τη νέα ομάδα που “χτίζει” ο Βαγγέλης Αγγέλου. Διαδραστικό παιχνίδι, αυτόγραφα από τους αγαπημένους μας παίκτες και live συνεντεύξεις τους, και αυτά είναι μόνο η αρχή!

Πλήθος δρώμενων για το κοινό που, εκτός των άλλων, θα μπορεί να προμηθευτεί και συλλεκτικά μπλουζάκια από την ARIS BC BoutiqueThe Legend Store”. Οικογενειακό διπλό, live DJ set, είναι μόνο λίγες από τις εκπλήξεις που σας περιμένουν!

Τέλος, θα υπάρχουν πολλά media corners με τηλεοράσεις, που θα καλύπτουν όλα ταevents.

Την ημέρα της πραγματοποίησης της “ARIS OPEN DAY” θα αρχίσει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Σας περιμένουμε όλους στο “Nick Galis Hall” για να στηρίξουμε την ομάδα της (κιτρινόμαυρης) καρδιάς μας!“.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Σε καλό δρόμο το ζήτημα των συμφωνιών με τους παίκτες

Μια από τις προτεραιότητες της ΚΑΕ Άρης είναι η εξασφάλιση του πιστοποιητικού του πρωταθλή…