Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Μπουντούρη: “Βρίσκουμε πάντα λύσεις”

Μπουντούρη: “Βρίσκουμε πάντα λύσεις”

ellada korasides

Η Ελισάβετ Μπουντούρη είναι εκεί για να βοηθήσει όποτε της ζητηθεί. Ακόμη κι αν χρειαστεί να ευστοχήσει πίσω από το κέντρο του γηπέδου στη λήξη του χρόνου, όπως το έπραξε με την ΠΓΔΜ.

Αν θα το ξαναπροσπαθήσει; «Άμα τύχει, γιατί όχι», λέει γελώντας και το ύφος αλλάζει 100% όταν τίθεται η ερώτηση για τον αυριανό αγώνα με την Φινλανδία: «Σίγουρα θα νικήσουμε αύριο! Είμαστε δεμένη ομάδα, έχουμε βρει τα πατήματά μας και πάντα βρίσκουμε λύσεις μέσα στον αγώνα».

Η Μπουντούρη δεν ξεχνά το 4-0 της Ελλάδας επί της Φινλανδίας στα φιλικά, αλλά γνωρίζει πως αυτό δεν αποτελεί εγγύηση για το αυριανό επίσημο και κρίσιμο παιχνίδι. Όπως γνωρίζει πως οι βάσεις θα πρέπει να μπουν από ένα πολύ οικείο για την ελληνική ομάδα σημείο: «Από την άμυνα. Αυτό που μας δίνει τις νίκες και το προβάδισμα στα παιχνίδια είναι πως παίζουμε πολύ καλά ομαδικά και σε αυτό το κομμάτι. Ξέρουμε η μία την άλλη καλά, έχουμε δουλέψει αρκετά και καλύπτει η μία την άλλη αν χρειαστεί. Κι αυτό είναι που μας έχει οδηγήσει σε νίκες μέχρι τώρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…