Κεντρική Διεθνή Μπλάζιτς: “Ό,τι μου ζητήσει ο Πέσιτς…” (vid)

Μπλάζιτς: “Ό,τι μου ζητήσει ο Πέσιτς…” (vid)

blazic

Ο Γιάκα Μπλάζιτς τη νέα χρονιά θα φοράει και επίσημα τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και όπως δήλωσε θα κάνει ότι του ζητήσει ο νέος του προπονητής, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς. Ο Σλοβένος γκαρντ ανέφερε ακόμα ότι είναι τιμή του που θα αγωνιστεί σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου.

Αναλυτικά:

“Είναι μια σπουδαία ευκαιρία για μένα. Η Μπαρτσελόνα είναι ένα σπουδαίο κλαμπ, από τα μεγαλύτερα του κόσμου και είναι τιμή να παίζεις για αυτή την ομάδα.

Ο Πέσιτς είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Περιμένει από εμένα να συμβάλλω με το παιχνίδι μου και να βοηθήσω την ομάδα, ειδικά στην άμυνα, αλλά και στο τρανζίσιον παιχνίδι, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει.

Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τις οδηγίες του και να κάνω αυτά που θέλει στο παρκέ. Θεωρώ ότι για μένα η καλύτερη θέση είναι στο 2 ή στο 3, όπου είμαι αθλητικός παίκτης, έτσι θα προσπαθήσω να μαρκάρω τους καλύτερους σκόρερ των αντιπάλων, να βοηθήσω στα ριμπάουντ και όποτε ζητηθεί να βοηθήσω και στην επίθεση».

Η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαία ομάδα και πάντα θες να αντιμετωπίζεις μεγάλες ομάδες. Κάποια παιχνίδια τα κέρδιζα και κάποια τα έχανα. Από εδώ και πέρα θα δίνω τα πάντα για την Μπαρτσελόνα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει σαν στόχο να νικάει αλλά θα κοιτάξουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά για να πετύχουμε τον τελικό μας στόχο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…