Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Λέξα: “Από το 1 ως το 10, είμαι χαρούμενη… 20!”

Λέξα: “Από το 1 ως το 10, είμαι χαρούμενη… 20!”

leksa

Η Αθηνά Λέξα αδυνατούσε να βάλει σε σειρά τις σκέψεις της, λίγη ώρα μετά το τέλος του ημιτελικού, τη νίκη επί της Φινλανδίας και την άνοδο –κατά συνέπεια- στην Α’ Κατηγορία. Η χαρά ήταν αυτή που κυριαρχούσε σε κάθε επίπεδο.

«Πόσο χαρούμενη είμαι από το 1 ως το 10; Νομίζω… 20! Από την αρχή δουλεύαμε για αυτό το στόχο. Αυτό ήταν που θέλαμε να κάνουμε! Να ανέβουμε κατηγορία. Πετύχαμε αυτό που θέλαμε λοιπόν και πάμε για το επόμενο παιχνίδι».

Μπορεί ο αρχικός στόχος να έχει επιτευχθεί όπως παραδέχεται, αλλά ο αυριανός τελικός κάθε άλλο παρά αδιάφορη την αφήνει: «Ούτε καν! Δεν υπάρχει αυτό για καμία από εμάς. Κατακτήσαμε την άνοδο, αλλά θέλουμε τη νίκη και στον τελικό, θέλουμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση! Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη!»

Αυτό που τελείωσε είναι η υπόθεση άνοδος και οι πανηγυρισμοί στο τέλος ήταν κάτι παραπάνω απο δικαιολογημένοι. Ποια φώναζε περισσότερο; «Όλες», απαντάει γελώντας για να προσθέσει: «Και το τεχνικό επιτελείο μαζί! Είναι κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ. Δουλεύουμε δύο – τρία χρόνια όλοι μαζί σε κλιμάκια, καλοκαίρια, Πάσχα, Χριστούγεννα… Και πιστεύω όλη αυτή η δουλειά που κάναμε όλο αυτό το διάστημα μας βγαίνει εδώ και θα μας ακολουθήσει και στις Νεάνιδες, να ανέβουμε κι εκεί κατηγορία!»

Η Λέξα τονίζει πως έπαιρναν δύναμη η μία από την άλλη καθώς «είμαστε παραπάνω από ομάδα, είμαστε οικογένεια πια», αλλά αναγνωρίζει πως σημαντική για την ίδια και τις συμπαίκτριές της ήταν και η βοήθεια που ήρθε από… Ιωάννινα και Βρυξέλλες. Από την Εθνική Γυναικών κοινώς, που προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Τενερίφη: «Είναι απίστευτο το ότι ακόμη και η Εθνική Γυναικών μας παρακολουθεί! Είναι υπέροχο συναίσθημα να ξέρεις πως τέτοιες παίκτριες φωνάζουν για σένα και σε στηρίζουν. Είναι κάτι που με κάνει να νιώθω πραγματικά πολύ καλά. Μας έδιναν δύναμη με φωτογραφίες, μηνύματα… Για εμάς ήταν κάτι πολύ σημαντικό!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…