Κεντρική Elite League Για 12η σεζόν στον Κόροιβο ο Ανδρουτσόπουλος

Για 12η σεζόν στον Κόροιβο ο Ανδρουτσόπουλος

androutsopoulos slider

Στον Κόροιβο θα παραμείνει για 12η σεζόν ο Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους και για την επόμενη χρονιά. Ο προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδας της Αμαλιάδας έχει συνδέσει το όνομα του με τον Κόροιβο και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο.

Ο προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογό μας για 12η συνεχόμενη σεζόν. Μια επαγγελματική σχέση που ξεκίνησε το 2007 και εξελίχθηκε σε σχέση ζωής. Ο Παναγιώτης, εξάλλου, έχει ζήσει αυτά τα χρόνια όλη τη διαδρομή της ομάδας μας, συμβάλλοντας καθοριστικά στις επιτυχίες της, φυσικά με αποκορύφωμα την άνοδο και την τετραετή παρουσία της στην Α1.

Αυτονότητα, λοιπόν, δεν αποτελεί έναν απλό συνεργάτη μας, αλλά ένα διακριτό μέλος της οικογένειας του Κόροιβου. Την ίδια στιγμή συνιστά ευτυχία για την ομάδα μας να διαθέτει στις τάξεις της έναν σπουδαίο επιστήμονα, καθώς ο Παναγιώτης θεωρείται έναν από τους κορυφαίους προπονητές φυσικής κατάστασης στην Ελλάδα.

Γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1968 και είναι διδάκτωρ Προπονητικής κι Εργοφυσιολογίας, με πολλές επιστημονικές δημοσιεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχει διατελέσει και προπονητής στις μικρές Εθνικές Ομάδες της χώρας μας.

Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη για τη μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά του στην ομάδα μας και ευχόμαστε μαζί να γράψουμε νέες χρυσές σελίδες για τον Κόροιβο!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…