Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Έφτασε στην Ελλάδα ο Βεζένκοφ! “Έχω να μάθω πολλά” (vid)

Έφτασε στην Ελλάδα ο Βεζένκοφ! “Έχω να μάθω πολλά” (vid)

vezenkov

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο Σάσα Βεζένκοφ, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Ο νέος φόργουορντ των Πειραιωτών μίλησε για τους στόχους του με τους “ερυθρόλευκους” κι αναφέρθηκε στη συνύπαρξη του με τον Γιώργο Πρίντεζη στο “4”.

“Σίγουρα είμαι χαρούμενος για το νέο ξεκίνημα σε γνώριμα λημέρια. Το μόνο που μένει είναι αρχίσουμε δουλειά. Είμαι καλά σωματικά και πνευματικά. Θα ήθελα να κατακτήσουμε τίτλους, όσο το δυνατόν πιο πολλούς. Αυτό θα γίνει όμως μέσα από τη δουλειά, μεθοδικά και βήμα-βήμα”, δήλωσε αρχικά.

Για το πόσο εύκολη ήταν η απόφασή του, τόνισε: “Όταν ένας σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός και ένας προπονητής όπως ο Ντέιβιντ Μπλατ σου δείξουν πόσο σε θέλουν, όλα τα άλλα γίνονται πιο εύκολα”.

Για τη συνύπαρξή του με τον Γιώργο Πρίντεζη στη θέση “4”, απάντησε: “Είναι από τα καλύτερα 4άρια στην Ευρώπη, έχω πάρα πολλά να μάθω από αυτόν και όχι μόνο, αφού στην ομάδα υπάρχουν κι άλλοι πολύ έμπειροι παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Παπανικολάου. Σίγουρα θα μαθαίνω κάθε μέρα κάποια πράγματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …