Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Έφτασε ο Γκος: “Το τρόπαιο και ο αντίπαλος Λάκι Τζόουνς…”

Έφτασε ο Γκος: “Το τρόπαιο και ο αντίπαλος Λάκι Τζόουνς…”

Στη Θεσσαλονίκη είναι πλέον από το βράδυ της Παρασκευής ο Φιλ Γκος που αναφέρθηκε στην επιθυμία που έχει να κατακτήσει ένα τρόπαιο με τον ΠΑΟΚ ενώ μίλησε και για τον Λάκι Τζόουνς που θα συνεχίσει στον Άρη.

Συγκεκριμένα είπε:

“Ηθελα να γυρίσω πίσω. Πέρυσι ήμασταν σαν μια οικογένεια. Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ μου φέρθηκε πολύ καλά, ο κόουτς έκανε καλή δουλειά. Εδώ είναι η καλύτερή μου ευκαιρία για να πάρω ένα τρόπαιο και να ολοκληρώσω την καριέρα μου. Ηξερα από την αρχή ότι υπήρχε η πιθανότητα να γυρίσω. Επιθυμούσα να είμαι εδώ. Τώρα πρέπει να δουλέψω και σίγουρα θέλω να παίξω αντίπαλος με τον Λάκι Τζόουνς! Πέρυσι έγινε καλή δουλειά στην ομάδα, με έμπειρους παίκτες της ομάδας. Είναι υποχρέωση του Μαργαρίτη ή του Χάτσερ να βοηθήσουν τους νέους παίκτες. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι σε αυτό. Δεν υπάρχει ταβάνι για τον ΠΑΟΚ, ταβάνι είναι ο ουρανός…”.

Συνεχίζοντας τόνισε: “Στόχος της ομάδας αλλά και δικός μου, είναι ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να δω τους συμπαίκτες μου και το σταφ. Μου έλειψε η ατμόσφαιρα που υπήρχε στην ομάδα ενώ περιμένω από τον κόσμο να είναι έκτος μας παίκτης, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά που είναι γεμάτη προκλήσεις. Το γεγονός ότι έγινα πατέρας, είναι μια εμπειρία που μου δίδαξε πολλά. Ήταν δύσκολο να αφήσω τον γιο μου αλλά έχω λογαριασμούς να πληρώσω και πρέπει να είμαι καλός παίκτης αλλά και πατέρας την ίδια στιγμή, έστω και από μακριά. Θα κάνω μια αγκαλιά σε όλους τους συμπαίκτες μου, μεταξύ μας υπάρχει αγάπη…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Κονατέ: «Ο ΠΑΟΚ ήταν μια μοναδική ευκαιρία»

Ο Σαγκάμπα Κονατέ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη θητεία του στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης του Δ…