Κεντρική Basket League Άρης Εφτασαν και δήλωσαν… ανυπόμονοι οι Κάιζερ, Νταλό και Μπελ (vid)

Εφτασαν και δήλωσαν… ανυπόμονοι οι Κάιζερ, Νταλό και Μπελ (vid)

dallo bell kyser

Μέρα αφίξεων σήμερα (9/8) για τους πέντε από τους έξι ξένους του Άρη… Το μεσημέρι της Πέμπτης “πάτησαν” στη Θεσσαλονίκη οι τρεις ξένοι των “κιτρίνων” οι Μάικλ Κάιζερ, Μπορίς Νταλό και Γκάρι Μπελ (οι Τζόουνς και Χάρις θα φτάσουν το βράδυ ενώ ο ΜακΓκι θα είναι στη Θεσσαλονίκη την επόμενη Δευτέρα).

Κάιζερ: “Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη…”

Ο Κάιζερ δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος που είμαι σε ένα ιστορικό σωματείο. Ο Άρης έχει το καλύτερο κοινό της Ευρώπης. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον προπονητή της ομάδας, έχω ακούσει τα καλύτερα… Ευχαριστώ όσους με υποδέχτηκαν. Θέλω να ανταποδώσω την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν για να έρθω εδώ. Είναι το μεγαλύτερό μου βήμα ο Άρης. Ανυπομονώ για όσα ακολουθήσουν στην διάρκεια της σεζόν. Είμαι παίκτης ενέργειας, θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί. Πηδάω ψηλά στη στεφάνη για να κόψω τα σουτ των αντιπάλων. Ο κόουτς όσα μου είπε τόσο αυτός αλλά και ο Καμπερίδης, με έπεισαν πως ο Άρης είναι η καλύτερη επιλογή”.

Νταλό: “Πρόκληση ο Άρης…”

Ο Νταλό ανέφερε:

“Είναι μεγάλη πρόκληση ο Άρης. Πρέπει να δουλέψουμε για να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα. Μας περιμένει σκληρή δουλειά. Δεν ήταν δύσκολο να με πείσουν όσον αφορά την συμφωνία. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα εδώ. Ηξερα κάποια πράγματα, δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω να έρθω εδώ. Τα social media τα χρησιμοποιούν όλοι. Ετσι έκανα κι εγώ για να μπορέσω να πείσω κάποιους παίκτες να έρθουν στην ομάδα. Θέλω να βοηθάω την ομάδα, να προσαρμοστώ γρήγορα. Η θέση μου εξαρτάται και από το που θα παίζει ο Μποχωρίδης”.

Μπελ: “Ανυπομονώ για την προετοιμασία”

Ο Μπελ τόνισε:

“Είμαι χαρούμενος. Εχει δημιουργηθεί μια καλή ομάδα και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε δουλειά και προετοιμασία. Σημαντικός λόγος για να παραμείνω ήταν ο προπονητής. Μου είπε τι θέλει και προσπάθησα να βελτιωθώ στις ΗΠΑ. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι μου ζητηθεί. Δούλεψα και θα προσπαθήσω να σουτάρω καλύτερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…