Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Απέκτησε τον Γουίλιαμς ο ΠΑΟΚ (vids)

Απέκτησε τον Γουίλιαμς ο ΠΑΟΚ (vids)

williams jordi

Ο ΠΑΟΚ “έκλεισε” τις θέσεις των ξένων του έχοντας έρθει σε συμφωνία με τον Τζόρντιν Γουίλιαμς (πρόκειται να αξιολογηθεί κατά την περίοδο της προετοιμασίας και εν συνεχεία θα φανεί αν παραμείνει στο νυν ρόστερ του “Δικεφάλου”). Πρόκειται για 22χρονο παίκτη που έχει ύψος 1.91 και αγωνίζεται ως γκαρντ. O νεαρός θα βρεθεί την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Jordin Williams για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Ο Jordin Williams αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Πέμπτη (16/8) και θα ανοίξει τη διαδικασία των αφίξεων των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ.

Ο Jordin Williams γεννήθηκε στις 19 Μαΐου 1996 στο Baton Rouge της Louisiana, έχεις ύψος 1μ.91 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από το Central High School της Louisiana και στη συνέχεια πήγε στο Lousiana State University of Alexandia, από το οποίο αποφοίτησε τη σεζόν 2017-18 με 20,4 πόντους (46,4% στα σουτ, 43,3% στα τρίποντα και 87,9% στις βολές), 3,5 ριμπάουντ, 3,9 ασσίστ και 1 κλέψιμο ανά αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=QVwKlcDPEVY

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

BCL: Στα πρότυπα του ΝΒΑ το Final Four (vid)

Το Final Four του BCL θα γίνει σε γυάλινο δάπεδο. Το ΝΒΑ θέλησε να μιμηθεί η FIBA και φέρν…