Κεντρική Γ' Εθνική Ανακοίνωσε Κιουρτσίδη η Καλαμπάκα

Ανακοίνωσε Κιουρτσίδη η Καλαμπάκα

alexandros kiourtsidis kalabaka

Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε η Καλαμπάκα, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Κιουρτσίδη. Ο 18χρονος μέχρι πρότινος βρισκόταν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Από τη νέα σεζόν θα ενισχύσει την ομάδα του Χρήστου Κωνσταντινίδη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Αναλυτικά:

“Με έναν ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο παίκτη, έδωσε τα χέρια ο πρόεδρος του ΑΟ Καλαμπάκας Σωτήρης Φαμίσης.

Ο Αλέξανδρος Κιουρτσίδης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του καλαμπακιώτικου συλλόγου καθώς ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του από τις τάξεις των Ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός center γεννηθείς το 2000 με καταγωγή από το Κιλκίς, έχει ύψος 2,08 και αναμένεται -μαζί με τον Φάνη Παπακώστα- να αποτελέσουν τους «δίδυμους πύργους» κάτω από τη ρακέτα του ΑΟΚ.

Αν και μόλις 18 ετών έχει ήδη σημαντικές εμπειρίες από τη συμμετοχή του τόσο στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ όσο και στην εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού από πού προέρχεται. Με τον Ολυμπιακό, μάλιστα, την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλητής καθώς η ομάδα του κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Καλαμπάκας καλωσορίζει τον παίκτη και του εύχεται καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

«Πάρτι» έκανε η Χαλκιδική… Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία. Εύκολο ήταν το έργο του…