Κεντρική Basket League Άρης Αναχώρηση την Πέμπτη για Καστοριά

Αναχώρηση την Πέμπτη για Καστοριά

aris macgee proponisi

Την Πέμπτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Άρη στην Καστοριά και μαζί με την αποστολή της ομάδας θα βρίσκονται οι τρεις νεαροί Στράτος Βουλγαρόπουλος, Βαλάντης Κουρτίδης και Κώστας Βλάσιος.

Η ΚΑΕ αναφέρει:

“Η αποστολή του ΑΡΗ αναχωρεί αύριο (23/08) το πρωί για τη Καστοριά, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 31 Αυγούστου, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Οι προπονήσεις της ομάδας μας θα γίνονται στο Δ.Α.Κ. Άργους Ορεστικού.

Στο διάστημα της παραμονής τους στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, οι «κίτρινοι» θα δώσουν ένα φιλικό κόντρα στη Καστοριά, η οποία συμμετέχει πρωτάθλημα της Α2.

Στις 31 Αυγούστου, η αποστολή θα μεταβεί στο Μέτσοβο και την 1η Σεπτέμβρη θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό που θα προετοιμάζεται εκεί. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα του Πειραιά, ο ΑΡΗΣ θα επιστρέψει στη βάση του.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του θα έχουν στη διάθεσή τους, τους εξής παίκτες: Λευτέρη Μποχωρίδη, Δημήτρη Βεργίνη, Διαμαντή Σλαφτσάκη, Δημήτρη Φλιώνη, Βασίλη Χρηστίδη, Γιώργο Αγγέλου, Gary Bell, Boris Dallo, Gary McGhee,Lucky Jones, Michale Kyser, Ramon Harris, Στράτο Βουλγαρόπουλο, Βαλάντη Κουρτίδη και Κώστα Βλάσιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…