Κεντρική Ελλάδα Βουγιούκας: “Οι ευθυνόφοβοι να βγουν για μια φορά μπροστά” (pic)

Βουγιούκας: “Οι ευθυνόφοβοι να βγουν για μια φορά μπροστά” (pic)

vougioukas

Ο Ιαν Βουγιούκας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ την ελληνική σημαία και από κάτω έγραψε τα εξής λόγια:

“Οι σκέψεις είναι πολλές και τα αναπάντητα ερωτήματα ακόμη περισσότερες. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων ανθρώπων. Κουράγιο και σεβασμό στους ανθρώπους που ακούραστα μάχονται να περιορίσουν όσο μπορούν τα θύματα αυτής της καταστροφής. Δυστυχώς κάθε καλοκαίρι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Μακάρι μετά από αυτό το φρικτό γεγονός να γίνουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις να προστατευτούν ανθρώπινες ζωές και ο εθνικός μας πλούτος στο μέλλον (αν και δεν το νομίζω). Οι ευθυνόφοβοι να βγουν για μια φορά μπροστά. Ένα θετικό που έχει βγει είναι ο βαθμός αλληλεγγύης από τους συμπολίτες μας και όχι μόνο. #prayforgreece”

 

Οι σκέψεις είναι πολλές και τα αναπάντητα ερωτήματα ακόμη περισσότερες. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων ανθρώπων. Κουράγιο και σεβασμό στους ανθρώπους που ακούραστα μάχονται να περιορίσουν όσο μπορούν τα θύματα αυτής της καταστροφής. Δυστυχώς κάθε καλοκαίρι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Μακάρι μετά από αυτό το φρικτό γεγονός να γίνουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις να προστατευτούν ανθρώπινες ζωές και ο εθνικός μας πλούτος στο μέλλον (αν και δεν το νομίζω). Οι ευθυνόφοβοι να βγουν για μια φορά μπροστά. Ένα θετικό που έχει βγει είναι ο βαθμός αλληλεγγύης από τους συμπολίτες μας και όχι μόνο. #prayforgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ian Vouyoukas (@ijvouyoukas) στις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…