Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Βλασσόπουλος: “Είμαστε έτοιμοι και υγιείς”

Βλασσόπουλος: “Είμαστε έτοιμοι και υγιείς”

vlassopoulos

Η Εθνική Εφήβων αναχώρησε για τη Λετονία προκειμένου να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το διάστημα 28/7-5/8/2018.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Βλασσόπουλος, τόνισε αναφερόενος στην ελληνική ομάδα: «Είναι μια ομάδα η οποία είναι καινούργια, με πολλές αλλαγές από τις ομάδες παίδων και παμπαίδων των προηγούμενων χρόνων. Θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι νέο, ανανεωμένο σε μια προσπάθεια να έχουμε τη καλύτερη δυνατή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είμαστε έτοιμοι και υγιείς. Κάναμε μια καλή προετοιμασία επί 12 μέρες στις Σέρρες και στη συνέχεια στα τουρνουά σε Βουλγαρία και Γερμανία. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε σε έναν ιδιαίτερα δυνατό όμιλο με Ιταλία, Λετονία, Κροατία και στη συνέχεια θέλουμε να βρεθούμε στη καλύτερη δυνατή κατάσταση στο χιαστή αγώνα.

Σε ότι αφορά τον πρώτο αντίπαλο της Εθνικής μας ο κ. Βλασσόπουλος επεσήμανε: «Η Ιταλία είναι μια δυνατή και γρήγορη ομάδα. Διαθέτει δυνατά και αθλητικά παιδιά. Έχουμε δει βίντεο με παιχνίδια που έχει δώσει και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα».

Για τους αθλητές της ελληνικής αποστολής ο Ομοσπονδιακός προπονητής ανέφερε: «Έχουμε επιλέξει παιδιά με σωματομετρικά χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. Επίσης έχουν εμπειρίες από τις ομάδες που αγωνίζονται και το σημαντικότερο είναι όλοι καλοί χαρακτήρες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

FIBA: Στις 19 Μαρτίου η κλήρωση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πιθανούς αντίπαλους στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα μάθει η Εθνική. Στις 19 Μαρτίου στην Ελβετ…