Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Θετικό κλίμα για Σχίζα…

Θετικό κλίμα για Σχίζα…

Το όνομα του Σταύρου Σχίζα “παίζει” δυνατά για τον ΠΑΟΚ… Στον “Δικέφαλο” παραδέχονται ανοιχτά πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ελληνα παίκτη (επιβεβαιώνεται, έτσι, το ρεπορτάζ του ebasket.gr που αποκάλυψε το θέμα Σχίζα) σε αντίθεση με τις προηγούμενες μέρες που προτιμούσαν να κρατούν μια πιο… ουδέτερη στάση.

Στους “ασπρόμαυρους” γνωρίζουν πως ο Σχίζας είναι θετικός στο να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και εκτιμούν πως όταν αποφασιστεί να προχωρήσουν κι άλλο το ζήτημά του (και αυτό δεν μείνει απλά στο… ενδιαφέρον), τότε αυτό θα “τελειώσει” θετικά. Γενικότερα το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι ιδιαίτερα θετικό και θα μπορούσε να ολοκληρωθεί άμεσα το… deal, αν οι “ασπρόμαυροι” την δεδομένη χρονική στιγμή δεν είχαν κάποιες άλλες προτεραιότητες.

Αυτές ίσως -δίχως να είναι κάτι δεδομένο- “φρενάρουν” (χωρίς να σημαίνει πως το ζήτημα θα “χαλάσει”, εκτός κι αν η καθυστέρηση είναι πολύ μεγάλη) κάπως το θέμα Σχίζα ο οποίος έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων αλλά τον ενδιαφέρει να αγωνιστεί στην Ευρώπη και αυτό μπορεί να το κάνει με τον “Δικέφαλο”. Κατά τα άλλα, οι Ντιμίτριους Κόνγκερ και Σταν Οκόγιε θα είναι μεταξύ των παικτών που θα συμμετέχουν στο summer league του Λας Βέγκας, θα τους τσεκάρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δίχως αυτό απαραίτητα να σημαίνει πως θα “τρέξει” η περίπτωσή τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Γιαννάκης – «Τεράστια η απώλεια του Ίβκοβιτς»

Ήταν η σειρά του «Δράκου» του Ελληνικού μπάσκετ. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης,  σχολίασε το θάνα…