Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Θετικό κλίμα για Σχίζα…

Θετικό κλίμα για Σχίζα…

sxizas 1

Το όνομα του Σταύρου Σχίζα “παίζει” δυνατά για τον ΠΑΟΚ… Στον “Δικέφαλο” παραδέχονται ανοιχτά πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ελληνα παίκτη (επιβεβαιώνεται, έτσι, το ρεπορτάζ του ebasket.gr που αποκάλυψε το θέμα Σχίζα) σε αντίθεση με τις προηγούμενες μέρες που προτιμούσαν να κρατούν μια πιο… ουδέτερη στάση.

Στους “ασπρόμαυρους” γνωρίζουν πως ο Σχίζας είναι θετικός στο να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και εκτιμούν πως όταν αποφασιστεί να προχωρήσουν κι άλλο το ζήτημά του (και αυτό δεν μείνει απλά στο… ενδιαφέρον), τότε αυτό θα “τελειώσει” θετικά. Γενικότερα το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι ιδιαίτερα θετικό και θα μπορούσε να ολοκληρωθεί άμεσα το… deal, αν οι “ασπρόμαυροι” την δεδομένη χρονική στιγμή δεν είχαν κάποιες άλλες προτεραιότητες.

Αυτές ίσως -δίχως να είναι κάτι δεδομένο- “φρενάρουν” (χωρίς να σημαίνει πως το ζήτημα θα “χαλάσει”, εκτός κι αν η καθυστέρηση είναι πολύ μεγάλη) κάπως το θέμα Σχίζα ο οποίος έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων αλλά τον ενδιαφέρει να αγωνιστεί στην Ευρώπη και αυτό μπορεί να το κάνει με τον “Δικέφαλο”. Κατά τα άλλα, οι Ντιμίτριους Κόνγκερ και Σταν Οκόγιε θα είναι μεταξύ των παικτών που θα συμμετέχουν στο summer league του Λας Βέγκας, θα τους τσεκάρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δίχως αυτό απαραίτητα να σημαίνει πως θα “τρέξει” η περίπτωσή τους.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…